Yandex Metrica

Eşine silahlı ve patlayıcılı saldırı talimatı: Cani koca firari PKK'lı çıktı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Arnavutköy'de sokakta el yapımı patlayıcı bulundu. El yapımı patlayıcının firari PKK’lı Bilal İmar’ın talimatıyla, eşine gözdağı vermek için sokağa bırakıldığı öğrenildi. Yapılan operasyon sonrası şüpheli 4 kişi tutuklandı.

Gündem

26.09.2024, 11:51

9 Eylül tarihinde İstanbul Arnavutköy'deki ikamete uzun namlulu silahla düzenlenen silahlı saldırı ile 16 Eylül'de Sultangazi meydanında el yapımı patlayıcı bulunmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, ortak çalışma başlattı.

Yapılan ortak çalışmaların ardından ekipler, olayların PKK/KCK terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve yurt dışında bulunduğu belirlenen B.İ'nin talimatıyla S.K, A.O, Y.I, ve E.B. tarafından gerçekleştirildiğini belirledi.

Bakan Kacır açıkladı: Türkiye Avrupa'nın üçüncü büyük otomotiv üreticisi oldu! Bakan Kacır açıkladı: Türkiye Avrupa'nın üçüncü büyük otomotiv üreticisi oldu! Haberi Görüntüle

SİLAHLI VE PATLAYICILI SALDIRI TALİMATI

Eli kanlı terör örgütü PKK/KCK terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve yurt dışında bulunduğu belirlenen şüpheli B.İ'nin Türkiye'de boşanma aşamasında olduğu ve aralarında anlaşmazlık bulunan eşine gözdağı vermek için olayları yaptırdığı ortaya çıktı. El yapımı patlayıcının B.İ'nin eşinin aracına konulması için hazırlatıldı. Ancak şüphelilerin polislerin peşinde olduğunu anladıkları için Sultangazi meydanına bıraktıkları öğrenildi.

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi! Operatörler fahiş zam yapıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girebilir Sosyal medyada tepkiler çığ gibi! Operatörler fahiş zam yapıyor! Cumhurbaşkanı... Haberi Görüntüle

UZUN NAMLULU SİLAH, TABANCA VE FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan çalışma ve incelemelerini tamamlayan emniyet güçleri, Arnavautköy'de düzenledikleri eş zamanlı baskınlarda 4 şüpheliyi yakaladı. Eş zamanlı yapılan operasyonlarda kalaşnikof marka tüfekle buna ait 93 mermi ele geçirildi. Operasyonun devamında silahların ele geçtiği ikamette bulunan ve suç unsurlarını sakladığı değerlendirilen B.Ö.O ile O.Ş. de gözaltına alındı.

Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Şüpheli olmayan tek akrabadan önemli karar Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Şüpheli olmayan tek akrabadan önemli... Haberi Görüntüle

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.K, A.O, B.Ö.O. ile O.Ş. tutuklandı. E.B. ile Y.I. ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading