Yandex Metrica

Sitede Ara

Eski CHP Kadın Kolları Başkanı'ndan mukaddes değerlere hakaret

Eski CHP Kadın Kolları Başkanı'ndan mukaddes değerlere hakaret

Eski CHP Bursa Kadın Kolları Başkanı Fatoş Birinç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda mukaddes değerlerimize hareket etti. Birinç'in bu çirkin paylaşımına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Gündem

25.02.2024, 18:55

Gün geçmiyor ki CHP'de yeni bir skandal yaşanmasın.

Eski CHP Bursa Kadın Kolları Başkanı Fatoş Birinç, İslam'a ve Allah'a olan nefretini AK Parti üzerinden kustu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mukaddes değerlere hakaret eden Birinç yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bu Allah nasıl Allah ki Türkiye'nin içine *** and etmiş, elçi olarak da AKP görevlendirilmiş"

35 köpeği karantinadan kaçırmıştı! Buket Özgünlü mama paralarını bakın nerede yemiş 35 köpeği karantinadan kaçırmıştı! Buket Özgünlü mama paralarını bakın nerede... Haberi Görüntüle

"BİZ CHP'Yİ ZATEN BÖYLE BİLİRİZ"

Gazeteci Nihat Nasır, Birinç paylaşımına tepki göstererek, "CHP Bursa il başkanlığında eğitim sekreterliği yapan Fatoş Birinç isimli Allah düşmanı, İslâm'a ve Allah'a olan nefretini, AK Parti üzerinden kusmuş. Benim açımdan hiç de sürpriz değil doğrusu zira biz CHP'yi zaten böyle biliriz ama bununla 69 ortak arkadaşımız varmış. O arkadaşlara tavsiyem, onunla "arkadaşlığınızı" gözden geçirmeyecekseniz, lütfen benimle geçirin. Hepsi bir "tık"a bakar. Lütfen..." ifadelerini kullandı.

Hangi fenomenlere para cezası kesildi? 6,4 milyon lira ceza verilen Influencerlar kim? Hangi fenomenlere para cezası kesildi? 6,4 milyon lira ceza verilen... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL’DE DİN EĞİTİMİNE 'ORTA ÇAĞ ZİHNİYETİ' DEMİŞTİ

Bir önceki gün CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de yaptığı basın toplantısında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 4-6 yaş Kur'an kurslarını eleştirmişti.

Özel, okul öncesine verilen din eğitimini 'orta çağ zihniyeti' olarak tanımlamıştı.


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading