Euro 2024 şampiyonu hangi takım? İspanya-İngiltere maçı kaç kaç bitti?

Euro 2024 şampiyonu hangi takım? İspanya-İngiltere maçı kaç kaç bitti?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kupayı kazanan takım belli oldu. Finalde İngiltere ile karşılaşan İspanya rakibini güzel bir oyunla yenmeyi başardı. İngiltere 2-1'lik galibiyetle kupayı kazanan takım oldu. Maçta 47. dakikada İspanya öne geçti, 73. dakikada İngiltere beraberliği yakaladı. İspanya 86. dakikada yeninden öne geçerek şampiyon oldu.

Gündem

15.07.2024, 08:46

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası unutulmaz bir finale sahne oldu. Almanya'nın ev sahipliğinde yapılan EURO 2024 Avrupa Şampiyonası finalinde finalinde  İngiltere üst üste ikinci kez hayal kırıklığı yaşadı. İngiltere ile İspanya'nın karşılaştığı maçta spor severler güzel bir karşılaşma izledi.

Taş Kağıt Makas dizisi bitti mi, neden yok? Taş Kağıt Makas dizisi bitti mi, neden yok? Haberi Görüntüle

EURO 2024 ŞAMPİYONU HANGİ TAKIM?

İngiltere ile karşılaşan İspanya rakibini güzel bir oyunla yenmeyi başardı. EURO 2024 şampiyonu İngiltere oldu. İspanya 47. dakikada Nico Williams'ın golüyle öne geçti. Maçı uzun süre önde götüren İspanya, İngiltere'nin 73. dakikada Cole Palmer'ın golüne engel olamadı. 1-1 olan maçta düğüm dakika 86'da Oyarzabal'ın golüyle çözüldü. İspanya İngiltere'yi 2-1 yenerek kupanın sahibi oldu.

3 bin yıldır kırılmamıştı! Malatya depremi sonrası Naci Görür'den dikkat çeken yorum 3 bin yıldır kırılmamıştı! Malatya depremi sonrası Naci Görür'den dikkat... Haberi Görüntüle

İSPANYA-İNGİLTERE MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

İspanya rakibini 2-1 yenerek kupanın sahibi oldu.  İspanya, Avrupa Şampiyonası'nı dördüncü kez kazandı. Avrupa Şampiyonası'nın en çok kazanan takım İspanya oldu.  İspanya'nın 2-1 kazandığı karşılaşmanın ardından kupa töreni düzenlendi.

Sözümüz söz! Murat Kurum müjdeyi verdi: Vatandaşlarımızı sağlam yuvalara kavuşturana kadar durmayacağız Sözümüz söz! Murat Kurum müjdeyi verdi: Vatandaşlarımızı sağlam yuvalara kavuşturana... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE BİR KEZ DAHA FİNALDE YAYBETTİ

İngiltere, EURO 2020 finalinde yaşadığı İtalya hezimetinin ardından, EURO 2024'te de İspanya'ya finalde kaybetti. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading