Yandex Metrica

Ev sahibi, kiracısına açtığı davayı kazandı: Eve döndüğünde gözlerine inanamadı! Kiracı, sokaktan topladığı kedileri evde ölüme terk etmiş

Ev sahibi, kiracısına açtığı davayı kazandı: Eve döndüğünde gözlerine inanamadı! Kiracı, sokaktan topladığı kedileri evde ölüme terk etmiş

Adana'da evini kiraya veren ve sokakta bulduğu hayvanları evine getirip beslediği gerekçesiyle dava açan Mürsel Maaşoğlu, 3 yıl süren dava sonucunda teslim aldığı evinde gördüklerine inanamadı. Maaşoğlu, evin harabeye döndüğünü, evin içerisinde bahçesinde onlarca kedi ölüsü olduğunu gözler önüne serdi.  

Gündem

27.06.2024, 13:04

Adana'da özel bir firmada satış şefi olarak çalışan ev sahibi Mürsel Maaşoğlu, Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi’ndeki 2 katlı, bahçeli müstakil evini Eylül 2021'de çelik kapı firmasında çalışan S.Ş.'ye (35) kiraladı. 

Bir süre sonra komşulardan kiracı S.Ş. hakkında şikayetler alan Maaşoğlu,  kiracısının sokakta bulduğu kedi ve köpekleri toplayıp evinin içinde beslediğini öğrendi. Kiracısını bu konuda uyaran Maaşoğlu, olumlu bir cevap alamadı ve kiracı kira ödemesi yapmayı bıraktı.

Doktorlardan kuğu emojili dolandırıcılık yöntemi! Whastaap mesajlaşmalarıyla binlerce liralık vurgun ortaya çıktı! Doktorlardan kuğu emojili dolandırıcılık yöntemi! Whastaap mesajlaşmalarıyla binlerce liralık vurgun... Haberi Görüntüle

KEDİ ÖLÜLERİYLE KARŞILAŞTI

Evin tahliyesi için dava açan ev sahibi, 3 yıl sonunda evine kavuşabildi. Maaşoğlu, teslim aldığı evin her odasını harabeye dönmüş halde buldu ve onlarca kedi ölüsüyle karşılaştı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Mürsel Maaşoğlu, yaşadıklarını şu ifadeler ile anlattı:

"Ev bahçeli olduğu için tabii ki sorun etmedim. Sonuçta ben de hayvanseverim. Ancak kendisi hayvanseverler camiasında istifçi olarak tanınan biriymiş." 

"Yani hayvanları sokaktan toplayıp evine getirip, kötü şartlardan dolayı ölümlerine sebep olan biri. Gördüğümüz manzara bizi şok etti. Evin içerisinden ve hatta bahçeye gömülü onlarca kedi ölüsü buldum. Getirdiği diğer hayvanların ise akıbeti belli değil. Gerekli başvuruları yaptık. Bu kişinin hayvan beslemesi engellenmelidir. " 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading