Yandex Metrica

Sitede Ara

Evlilik vaadine kandı tüm birikimi buhar oldu: Bu kez tuzağa dolandırıcılar düştü

Evlilik vaadine kandı tüm birikimi buhar oldu: Bu kez tuzağa dolandırıcılar düştü

İstanbul Beylikdüzü'nde, Murat C., isimli dolandırıcı sosyal medyadan tanışarak evlilik vaadiyle flört ettiği Mürvet Y. ile restoranda buluştu. Bu sırada Murat C., arkadaşı ile portakal suyuna ilaç atıp restorandan ayrıldı. Murat C. ise rahatsızlanan Mürvet Y. isimli kadını evine götürdü. Mürvet Y., evinde baygınlık geçirdiği sırada Murat C. ile arkadaşı İmdat Y., evdeki ziynet eşyalarını ve bir miktar nakit parayı çaldı. Mürvet Y. kendine geldikten sonra altınlarla birlikte toplam 878 bin lirasının çalındığını söyleyerek polise şikayetçi oldu. Şüpheliler İmdat Y., olaydan iki hafta sonra, polisin kurduğu tuzakla yakalandı. 

Gündem

13.07.2024, 16:03

İstanbul'un Beyulikdüzü ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Evlilik vaadine kanan bir vatandaşın tüm birikimi buhar olup uçtu.

Söz konusu olay, 16 Haziran Pazar günü Yakuplu Mahallesi'nde meydana geldi. Murat C., isimli dolandırıcı sosyal medyadan tanıştığı Mürvet Y.'yi ile evlilik vaadiyle kandırıp bir restoranda buluşmak için ikna etti.

İstanbullular dikkat! Bu metrobüs durağı hizmete kapatılıyor İstanbullular dikkat! Bu metrobüs durağı hizmete kapatılıyor Haberi Görüntüle

PORTAKAL SUYUNA İLAÇ ATTILAR

Murat C., arkadaşı İmdat Y. randevu öncesi şeytanın bile aklına gelmeyecek bir plan yaptı. İkili daha sonra birlikte restorana gitti. Arkadaşı İmdat Y., Mürvet Y. gelmeden önce portakal suyuna ilaç attı ve mekandan ayrıldı. Murat C. ise elinde çiçekle Mürvet Y.'yi karşıladı. Portakal suyunu içen Mürvet Y. rahatsızlanarak evine gitmek istediğini söyledi. Şüpheli, Mürvet Y.'yi Marmara Mahallesi'ndeki evine götürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kayıtsız kalmadı: 'Göz ameliyatıma destek ol Tayyip dede' diyen küçük Ada İstanbul'da tedavi edilecek Cumhurbaşkanı Erdoğan kayıtsız kalmadı: 'Göz ameliyatıma destek ol Tayyip dede'... Haberi Görüntüle

ZİYNET EŞYALARINI VE PARALARI ALIP KAÇTILAR

Evlilik vaadiyle dolandırıcların sözlerine kanan Mürvet Y. evde baygınlık geçirdi. Bu sırada Murat C., arkadaşı İmdat Y.'yi eve aldı. İki şüpheli, evdeki ziynet eşyalarını ve bir miktar nakit parayı alıp kaçtı. Dolandırıldığını anlayan Mürvet Y. kendine geldikten sonra altınlarla birlikte toplam 878 bin lirasının çalındığını söyleyerek Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'ne şikayette bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kameralarını izleyerek olayla ilgili inceleme başlattı.

Yılmaz Tunç: Reformlara imza atmaya devam edeceğiz Yılmaz Tunç: Reformlara imza atmaya devam edeceğiz Haberi Görüntüle

POLİSİN TUZAĞINA DÜŞTÜ 

Polis ekipleri, yapılan incelemelerin ardından dolandırıcıların kimlik bilgileri tespit etti. Emniyet güçleri, iki dolandırıcı hakkında arama çalışmaları başlattı. İlk buluşmanın üzerinden 2 hafta geçtikten sonra şüpheli dolandırıcılar, Mürvet Y. ile tekrar iletişime geçti. Polis ekipleriyle birlikte hareket eden Mürvet Y., aynı restoranda İmdat Y. ile buluştu. Restorana daha önceden gelip müşteri gibi bekleyen polis ekipleri, İmdat Y.'yi olay yerinde yakaladı.

6 Eylül metrobüs neden gelmiyor? Metrobüs arıza mı, kaza mı yaptı? 6 Eylül metrobüs neden gelmiyor? Metrobüs arıza mı, kaza mı... Haberi Görüntüle

ÜZERİNDEN HAPLAR ÇIKTI

İmdat Y.'nin yapılan üst aramasında, 2 adet mavi ve 3 adet beyaz renkli hap ele geçirildi. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İmdat Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kayıplara karışan şüpheli Murat C.'yi yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi paylaşımı: 'İsrail barbarlığını lanetliyorum' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi paylaşımı: 'İsrail barbarlığını... Haberi Görüntüle

O ANLAR KAMERADA 

Yaşanan olay ve şüphelilerin Mürvet Y.'nin içeceğine ilaç attığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Söz konusu görüntülerde, şüpheliler Murat C. ile İmdat Y.'nin önceden restorana gelip hazırlık yaptığı görülüyor. Mürvet Y.'nin gelmesine yakın İmdat Y. restorandan ayrılıyor. Murat C., elinde çiçekle Mürvet Y. ile buluşuyor. Murat C., rahatsızlanan Mürvet Y.'yi restorandan çıkarıyor. Bir başka görüntüde ise Murat C. ile İmdat Y.,'nin Mürvet Y.'nin evine girmeden önce asansöre bindikleri görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

2

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading