Evrim Alasya ile Kerem Alışık sevgili mi?

Evrim Alasya ile Kerem Alışık sevgili mi?

Ünlü oyuncu Evrim Alasya ile Kenan Alışık'ın birlikte olduğu iddiaları gündeme geldi. Peki Evrim Alasya ile Kerem Alışık sevgili mi?

Gündem

22.10.2024, 16:47

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbet dizisinde "Kıvılcım" karakteri ile milyonların beğenisini kazanan Evrim Alasya "Aşk Biter Mi?" adlı tiyatdo oyunun Kenan Alışık ile birlikte oynuyordu. Bu oyunda başlayan arkadaşlığın ikili arasında aşka dönüştüğü iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Savunma sanayii fonu ücreti nedir? Hangi kredi kartlarından alınacak? Savunma sanayii fonu ücreti nedir? Hangi kredi kartlarından alınacak? Haberi Görüntüle

EVRİM ALASYA İLE KEREM ALIŞIK SEVGİLİ Mİ?

Kızılcık Şerbet dizisinde "Kıvılcım" karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Evrim Alasya ile Kerem Alışık'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre ikili aşk yaşıyor. İkilinin Londra tatiline giderken de el ele görüldüğü iddia edildi. 

Evrim Alasya ve Kerem Alışık'tan ise henüz konuya dair bir açıklama gelmedi.

Yapımcılığını Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’in üstlendiği, yönetmenliğini Işıl Kasapoğlu’nun yaptığı "Aşk Biter Mi?" oyunu kapalı gişe oynandı. Proje hakkında açıklamalarda bulunan Kerem Alışık “Önemli hayalimdi. Edebiyata saygı duruşu” derken Alasya ise, “Şiiri unuttuğumuz bir yüzyılda yaşıyoruz. Bu işin yüzde 100 Türk malı olması beni etkiledi. Hiçbir muadili yok, örneği yok” dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading