Eyüp Belediyesi ücretsiz İstanbulkart başvurusu | Eyüpsultan öğrenci ücretsiz İstanbulkart nasıl alınır?

Eyüp Belediyesi ücretsiz İstanbulkart başvurusu | Eyüpsultan öğrenci ücretsiz İstanbulkart nasıl alınır?

Eyüp Belediyesi ücretsiz İstanbulkart başvurusu 2024 nereden ve nasıl yapılır? Eyüpsultan Belediyesi 5 bin öğrenciye ücretsiz aylık abonman İstanbulkart desteği sağlayacak. Ücretsiz İstanbulkart başvurusunda bulunamak isteyenlerin Eyüpsultan'da ikamet ediyor olması gerektiği hatırlatıldı. Peki Eyüpsultan öğrenci ücretsiz İstanbulkart nasıl alınır?

Gündem

05.10.2024, 14:26

Eyüpsultan Belediyesi tarafından öğrenciler ve velileri sevindiren bir uygulama hayata geçiriliyor. Geçtiğimiz senelerde de uygulanan ücretsiz İstanbulkart uygulaması için başvurular alınmaya başlandı. Ücretsiz İstanbulkart yardımından yararlanmak isteyen aileler ve öğrenciler ise Eyüp Belediyesi ücretsiz İstanbulkart başvurusu nereden, nasıl yapılır, şartları ne? sorularına yanıt aramaya başladı.

İstanbullu yine güne metrobüs kazasıyla uyandı! Avcılar'da metrobüs kazası: 2 kişi yaralı! İstanbullu yine güne metrobüs kazasıyla uyandı! Avcılar'da metrobüs kazası: 2... Haberi Görüntüle

EYÜP BELEDİYESİ ÜCRETSİZ İSTANBULKART BAŞVURUSU 2024

Eyüsultan Belediyesi 5 bin öğrenciye İstanbulkart Aylık Abonman desteği sağlayacak. Bunun için başvurular alınmaya başlandı. Ücretsiz aylık İstanbulkart başvuruları Eyüpsultanlı Mobil Uygulaması ve Eyüpsultan Belediyesi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. 

Son dakika... Aile Bakanlığındaki görev değişimi ve rektör atamaları Resmi Gazete'de! Son dakika... Aile Bakanlığındaki görev değişimi ve rektör atamaları Resmi... Haberi Görüntüle

EYÜPSULTAN ÜCRESİZ İSTANBULKART BAŞVURUSU SON GÜN NE ZAMAN?

Ön başvurular 4 Ekim Cuma 2024 günü saat 10.00'da başladı. Başvurular 6 Ekim Pazar 2024 günü saat 17.00’de ise sona erecek.

Sürücüler aman dikkat!  Ehliyet yenileme için son tarih ne zaman ve cezası ne? Sürücüler aman dikkat! Ehliyet yenileme için son tarih ne zaman... Haberi Görüntüle

EYÜP ÜCRETSİZ İSTANBULKART BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Öncelikle öğrencilerin,ikamet kaydının Eyüpsultan’da olması gerekiyor.

Öğrencilerin aktif İstanbulkart öğrenci kullanıcısı olması gerekiyor.

Başvuruda bulunacak olan adayların 13 – 24 yaş arasında öğrenci olması gerekiyor. 

18-24 yaş aralığında olanlar için örgün öğrenim veren üniversitelerin ön lisans, lisans ve yüksek lisans eğitimine kayıtlı olması gerekiyor. 

Açık ve Uzaktan Eğitime kayıtlı olanlar ücretsiz İstanbulkart desteğinden yararlanamaz.

Başvuruda bulunan öğrencilerin tam ya da yarı zamanlı herhangi bir iş kolunda da çalışmaması gerekiyor.

Başvuru şartları daha detaylı olarak Eyüp Belediyesi internet sitesinde yer alıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading