Sitede Ara

Faciaya ramak kalmıştı! 35 yolcusu olan şehirlerarası otobüs cayır cayır yandı

Faciaya ramak kalmıştı! 35 yolcusu olan şehirlerarası otobüs cayır cayır yandı

Bursa'da 35 yolcusuyla seyir halindeyken motor kısmından alev alan şehirlerarası otobüs, şoförün hızlı müdahalesi sayesinde yolcular tahliye edilerek büyük bir faciadan dönüldü.

Gündem

30.09.2024, 11:10

Bursa'nın Kestel ilçesi Ümitalan mevkisinde, içinde 35 yolcu bulunan şehirlerarası bir yolcu otobüsü, motor kısmından alev alarak tamamen yandı. Erkan Sevi yönetimindeki 16 PC 787 plakalı otobüs, İnegöl'den aldığı yolcuları Bursa kent merkezine götürmek üzere yola çıktı. Araç seyir halindeyken motor kısmında aniden yangın çıktı.

Durumu fark eden şoför, soğukkanlılıkla otobüsü yol kenarına çekti ve yolcuları hızla tahliye etti. Yolcuların güvenli bir şekilde tahliye edilmesinin ardından otobüs kısa sürede alevlere teslim oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürülürken otobüs kullanılamaz hale geldi.

Barış Pınarı Harekatı'na tepki amaçlı konserini iptal etmişti: İranlı müzisyen Konya'da konser verecek Barış Pınarı Harekatı'na tepki amaçlı konserini iptal etmişti: İranlı müzisyen... Haberi Görüntüle

FACİA KIL PAYI ATLATILDI

Şoför Erkan Sevi'nin hızlı ve soğukkanlı müdahalesi, olası bir facianın önüne geçerken, olayda yaralanma veya can kaybı yaşanmaması büyük bir şans oldu. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatılırken, yolcular başka bir araçla güvenli bir şekilde tahliye edildikleri bölgeden yola devam etti.

Yangın sonrası bölgede trafik kısa süreli olarak kontrollü şekilde sağlanırken, ekiplerin yangının nedenini belirlemek üzere başlattığı soruşturma devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading