Sitede Ara

Fatih'te vahşice katledilen İkbal Uzuner'in babasının ifadesi ortaya çıktı

Fatih'te vahşice katledilen İkbal Uzuner'in babasının ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Fatih'te Semih Çelik tarafından öldürülen İkbal Uzuner'in babası Hasan Uzuner'in ifadeleri ortaya çıktı. Semih Çelik'in kızı İkbal'i lise 3'ten beri rahatsız ettiğini ve bu yüzden kızının okulunu değiştirdiğini anlatan acılı baba olay günü hakkında ise "Belki kızımız kalabalığın içindedir diye oraya doğru yürürken kızımın kafasını gördüm" ifadelerini kullandı.

Gündem

07.10.2024, 16:55

Geçtiğimiz cuma günü yarım saat arayla tüyler ürperten iki kadın cinayeti işlendi. İstanbul'da 19 yaşındaki Semih Çelik isimli cani, Fatih ve Eyüpsultan ilçelerinde iki kadını vahşice katlettikten sonra, Edirnekapı surlarından aşağı atlayarak intihar etti. İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i gözünü kırpmadan canice öldüren Semih Çelik’in evinde arama yapan ekipler, içinde kara kalemle çizilmiş parçalanmış insan figürleri olan bir defter buldu. 

Acılı aileler de olayın bütün yönleriyle araştırılmasını beklerken vahşi cinayetle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Fatih'te Semih Çelik tarafından öldürülen İkbal Uzuner'in babası Hasan Uzuner'in ifadeleri ortaya çıktı.

Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katile hak ettiği muamele! Hayvan aracına bindirildi! Çöp poşeti detayına dikkat Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katile hak ettiği muamele! Hayvan... Haberi Görüntüle

''SEMİH, KIZIMI RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI''

Emniyetteki ifadesinde çarpıcı sözler sarf eden Baba Hasan Uzuner, "Kızım liseyi Fatih'te okudu. Semih Çelik'le okulda tanışmışlar. Lise 3'üncü sınıfın ilk yarısında Semih kızımı rahatsız etmeye başladı. Uzun bir süre bu devam edince kızımın okulunu değiştirdim. Kızım bir süre Semih'le arkadaşlık etti ancak yaşadığı rahatsızlık sebebiyle psikolojisi bozuldu. Onu psikoloğa gönderdim.'' dedi.

Kızının kendisinden kedi istediğini anlatan acılı baba, ''Kızım benden kedi istedi, kedi aldım. Kediyle ilgilenirken psikolojisi düzeldi. Son 1,5 yıldır gayet iyiydi, psikolojisi düzelmişti. Bizimle ilişkisi iyiydi. Semih Çelik'in annesi de bizi arayıp 'Oğlumun yeni bir kız arkadaşı var çok mutlular, artık kızınızı rahatsız etmeyecek' demesi üzerine daha da rahatlamıştık. Kızım 1,5 yıldır Semih'le hiçbir şekilde iletişim kurmamıştı.'' ifdelerini kullandı.

2 yaşında cinsel istismara uğramıştı! Günlerdir yoğun bakımda olan Sıla Bebek yaşam savaşını kaybetti! 2 yaşında cinsel istismara uğramıştı! Günlerdir yoğun bakımda olan Sıla... Haberi Görüntüle

''MERAK ETME KIZIN EMİN ELLERDE''

Vahşetin yaşandığı günden bahseden Baba Hasan Uzunuer, şunları kaydetti;

''Olay günü de eşim kızımı aramış ancak telefonunu bir erkek açmış. 'Merak etme kızın emin ellerde' demiş. Eşim tekrar kızımı arayınca bu sefer başka bir erkek açmış ve telefonun surlardan aşağı düştüğünü söyledi. Eşime yerini tarif edip gelip telefonu alabilirsiniz demiş. Bunun üzerine ben de aradım kızımı. Telefonu açan erkek bana telefonu sadece annesine teslim edeceğini söyledi. Ben babamı hastaneye götürmüştüm. Babamı bırakıp eşimle birlikte kızımın telefonunu almaya gittik.''

Türkler o ülkeden iade mi edilecek? DMM iddialarla ilgili söylentilere son noktayı koydu! Türkler o ülkeden iade mi edilecek? DMM iddialarla ilgili söylentilere... Haberi Görüntüle

''KIZIMIN KAFASINI GÖRDÜM''

Kızının telefonunu evsiz birisinin bulduğunu aktaran acılı baba, ''Telefonu evsiz biri bulmuş, telefonun surlardan düştüğünü söylemiş. Biz de belki kızımız surun üstündedir diye yukarı çıkmak istedik ancak teller olduğu için çıkamadık. Aşağı indikten sonra kalabalık bir grubun surlara baktığını gördük. Belki kızımız kalabalığın içindedir diye oraya doğru yürürken kızımın kafasını gördüm" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading