Fatih'teki sur katliamında yeni gelişme: Emniyet tek tek incelemek için topladı!

Fatih'teki sur katliamında yeni gelişme: Emniyet tek tek incelemek için topladı!

İstanbul'da Semih Çelik tarafından öldürülen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil, ülkeyi yasa boğdu. Çelik katliamlarının ardından intihar ederken polis 2 genç kız ile saldırganın dijital materyallerini incelemeye aldı.

Gündem

08.10.2024, 17:32

Eyüpsultan ve Fatih'te Ayşenur Halil (19) ile İkbal Uzuner'i (19) öldürüp Edirnekapı'da surlardan atlayarak hayatına son veren Semih Çelik'in dijital materyalleri polis ekiplerince toplandı.

Bu bölgeler havadan aşı atılacak! Bakanlık kritik açıklamada bulundu Bu bölgeler havadan aşı atılacak! Bakanlık kritik açıklamada bulundu Haberi Görüntüle

KATLEDİLEN İKİ GENÇ KIZIN TELEFONLARI DA İNCELENİYOR 

Hayatını kaybeden genç kızların telefonları ve saldırganın evindeki bilgisayarın emniyet görevlilerince inceleneceği belirtildi. Sosyal medyada yer alan, Fatih'te olayın gerçekleştiği surlarda boya spreyiyle oluşturulmuş yazının daha önceden yazıldığı tespit edildi. 

Muhammet Ali Canca kimdir? İBB Bağımsız Belediye Başkan adayı şok etti! Muhammet Ali Canca kimdir? İBB Bağımsız Belediye Başkan adayı şok... Haberi Görüntüle

SURLARDAKİ 3. KİŞİ KİMDİ?

Bazı sosyal medya platformlarında olay anında surlarda 2 kişi olduğuna yönelik paylaşımlara konu olan diğer kişinin ise olaya müdahale etmek isteyen bir polis memuru olduğu tespit edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading