Fenerbahçe Allan Saint Maximin'i trasfer mi etti? Allan Saint Maximin forvet mi, orta saha mı?

Fenerbahçe Allan Saint Maximin'i trasfer mi etti? Allan Saint Maximin forvet mi, orta saha mı?

2024-2025 Süper Lig sezonuna iyi bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe'de yıldız oyuncuların transferi konusunda yoğun bir mesai harcanıyor.  Fenerbahçe Allan Saint Maximin'i trasfer mi etti? Son olarak Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Suudi Arabistan ekibi Al Ahli takımından Alan Saint-Maximin'in sarı lacivertli formayı giymeye yakın olduğu iddia edildi. Alan Saint-Maximin'in Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği öğrenildi. Peki Allan Saint Maximin forvet mi, orta saha mı?

Gündem

10.07.2024, 15:59

Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesiyle Fenerbahçe'de takım yeniden kuruluyor. Pek çok oyuncu ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de hedef yeni sezonda şampiyon olmak. Sarı lacivertli kulübün bir süredir radarında olan yıldız oyuncu Alan Saint-Maximin konusunda yeni gelişmeler yaşandı.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un işgalden kurtuluşu mesajı Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un işgalden kurtuluşu mesajı Haberi Görüntüle

ALAN SAİNT-MAXİMİN FENERBAHÇE'YE Mİ TRANSFER OLDU?

Yıldız oyuncu Alan Saint-Maximin transferinde Fenerbahçe mutlu sona ulaştı.  İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe ile yıldız oyuncu her konuda anlaştı. Artık sadece resmi sözleşmeye imza atmak kaldı. 

Guadeloupe asıllı Fransız oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmek için fedakarlık yaptığı öğrenildi.  Yıldız oyuncu maaşında indirime gittiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre Alan Saint-Maximin 1 senelik krailık oynamak için Fenerbahçe'ye çok yakın.

Kredi kartı Eylül harcaması yapılandırma yapılır mı? Eylül ayındaki kredi kartı borcu taksitle ödenir mi? Kredi kartı Eylül harcaması yapılandırma yapılır mı? Eylül ayındaki kredi... Haberi Görüntüle

JOSE MOURİNHO İKNA ETTİ

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun yıldız oyuncuyu ikna ettiği iddia edildi. Fabrizio Romano'nun haberine göre Alan Saint-Maximin Fenerbahçe formasını giymeye oldukça hevesli.

Sports Digitale'in haberine göre Al Ahli ve Fenerbahçe, yıldız oyuncunun kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı.

2024-2025 İBB burs sonuçları ne zaman? İBB bursu ne kadar oldu? İBB Genç Üniversiteli bursu 15 bin TL mi? 2024-2025 İBB burs sonuçları ne zaman? İBB bursu ne kadar... Haberi Görüntüle

ALAN SAİNT-MAXİMİN PERFORMANSI

Newcastle United'dan 27.20 milyon Euro bedelle transfer edilen yıldız oyuncu bu sezon Suudi Arabistan Pro Ligi'nde 30 maçta görev yaparken dört gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading