Sitede Ara

Fenerbahçe bu hafta neden oynamadı? Fenerbahçe'nin maçı ertelendi mi? (8.hafta 5-6 Ekim)

Fenerbahçe bu hafta neden oynamadı? Fenerbahçe'nin maçı ertelendi mi? (8.hafta 5-6 Ekim)

Süper Lig'de 8. hafta heyecanı başlıyor. Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde olan Fenerbahçe'nin hata yapma lüksü kalmadı. Avrupa Ligi'nde deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin Süper Lig'de maçını izlemek isteyen spor severler sarı lacivertli takımın maçı olmadığını görünce şaşırdı. Fenerbahçe bu hafta neden oynamadı? Fenerbahçe'nin maçı ertelendi mi? soruları spor severler tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

05.10.2024, 11:57

Süper Lig'de 8. hafta heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. 4 Ekim Cumartesi ve 6 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşmaları taraftarlar büyük bir heyecanla bekliyor. Süper Lig'de zirve yarışı yeniden kızışırken Fenerbahçe'nin puan kaybına tahammülü bulunmuyor. Bir yandan Beşiktaş bir yandan da Galatasaray ile zirve mücadelesi veran sarı lacivertli takımın maç sonucu büyük bir heyecanla takip ediliyor. Sğper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe maç oynamayacak. Peki Fenerbahçe bu hafta neden oynamadı? Fenerbahçe'nin maçı ertelendi mi?

Alaca Konağı nerede, hangi ilde? Alaca Konak kaç yıllık, ne zaman yapıldı? Alaca Konağı nerede, hangi ilde? Alaca Konak kaç yıllık, ne... Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'DE BU HAFTA FENERBAHÇE'NİN MAÇI NEDEN YOK?

Fenerbahçe haftayı bay geçiyor. Süper Lig'de her hafta bir takım maç oynamıyor. Süper Lig'de her takım bir haftayı bay geçerek maç sayısında eşitlik sağlanacak. Beşiktaş ligin ilk yarısında bay geçme hakkını kullandı. Fenerbahçe de bu hafta kullanacak. 

USOM 7/24 teyakkuzda: Türkiye siber güç tehditlerine hazır! İşte önlenen saldırıların sayısı... USOM 7/24 teyakkuzda: Türkiye siber güç tehditlerine hazır! İşte önlenen... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN MAÇI ERETLENDİ Mİ?

Fenerbahçe Süper Lig'in 8. haftasında maç oynamayacak. Haftayı bay geçen Fenerbahçe arayı hazırlık yaparak değerlendirecek. Süper Lig'e gelen milli ara ile birlikte karşılaşmalar bir süre daha oynanmayacak. 

Sürpriz görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi! Sürpriz görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE SÜPER LİG'DE KAÇINCI SIRADA?

Fenerbahçe 7 maçta 16 paun topladı ve lider Galatasaray'ın ardından ikinci sırada. 16 puanlı Beşiktaş'ın ise 1 maçının eksik olduğunu hatırlatalım.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading