Yandex Metrica

Fenerbahçe İsmail Kartal'ı mı getirecek? İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak?

Fenerbahçe İsmail Kartal'ı mı getirecek? İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak?

Geçtiğimiz sezon 99 puan alan ancak bu başarıya rağmen Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'nin teknik patronu İsmail Kartal ile yollar ayrılmış yerine Jose Mourinho getirilmişti. Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin Galatasaray'a kendi sahasında yenilmesi üzerine İsmail Kartal iddiası gündeme geldi. Peki Fenerbahçe İsmail Kartal'ı mı getirecek? İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak?

Gündem

24.09.2024, 18:15

Fenerbahçe'nin 99 puala Süper Lig'i ikinci sırada tamamladığı sezon kimilerine göre başarılı görülen İsmail Kartal'ın takımla olan ilişkisi kesilmiş ve yerine Mourinho getirilmişti.  Jose Mourinho'nun gelişiyle Fenerbahçe farklı bir havaya girmiş ve şampiyonluğa odaklanmıştı. Süper Lig'de 6. hafta geride kalırken Galatasaray en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde bulunuyor. 

İlk kez bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile görüştü İlk kez bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'ın yeni Cumhurbaşkanı... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İSMAİL KARTAL'I MI GETİRECEK?

Mourinho'nun oynattığı futbol eleştirilmeye başlandı. Galatasaray karşısında kendi sahasında alınan yenilgi sonrası İsmail Kartal iddiası ortaya atıldı. Ekol TV'de yer alan haberde Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un İsmail Kartal ile görüştüğü ve "Hiçbir takımla anlaşma, benden haber bekle" dediği iddia edildi.

Zehir tacirlerine NARKOÇELİK darbesi: 44 ilde çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine NARKOÇELİK darbesi: 44 ilde çok sayıda sokak satıcısı... Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL YENİDEN FENERBAHÇE'YE Mİ GELECEK?

Sarı lacivertli kulüp iddiaları yalanladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada asılsız haberlere itibar edilmemesi istendi. Açıklamada "Başkanımızın eski teknik direktörümüz İsmail Kartal’a ‘hiçbir takımla anlaşma, benden haber bekle’ dediği sözleri tamamen yalandır. Kamuoyunun bu ve benzeri gerçek dışı söylemleri dikkate almamasını rica ederiz." denildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading