Yandex Metrica

Fenerbahçe Lugano'ya 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenilirse ne olur? FB tur atlar mı, elenir mi?

Fenerbahçe Lugano'ya 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenilirse ne olur? FB tur atlar mı, elenir mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Lugano ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe rakibini 4-3 yenmeyi başardı. Fenerbahçe ikinci maçta da rakibini yenerek Şampiyonlar Ligi'ne katılım yolunda bir virajı geride bırakmak istiyor. Peki kendi sahasında Fenerbahçe Lugano'ya 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenilirse ne olur? FB tur atlar mı, elenir mi?

Gündem

24.07.2024, 09:12

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Lugano takımını yenmeyi başardı. 1-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarı toparlanmayı bilen Fenerbahçe rakibini 4-3 yendi. Dzeko'nun 3 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada bir gol de Ferdi'den geldi. Fenerbahçe, Kadıköy'de oynanacak olan rövanş karşılaşması öncesinde avantajlı bir skor elde etti. Fenerbahçe ikinci maçta da rakibini yenmek için sahaya çıkacak. Taraftarlar ise her türlü olasılığı şimdiden hesaplamaya başladı. Fenerbahçe Lugano'ya 1-0, 2-1, 3-2 yenilirse ne olur? FB tur atlar mı, elenir mi? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Erdoğan'ın tek sözüyle başladı! MSB Fırat Kalkanı Harekatı'nın 8. yıl dönümünü kutladı: Teröre darbe indirdik! Erdoğan'ın tek sözüyle başladı! MSB Fırat Kalkanı Harekatı'nın 8. yıl... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE LUGANO'YA 1-0, 2-1, 3-2 (TEK FARKLA) YENİLİRSE NE OLUR?

Geçtiğimiz yıllarda deplasman golü kuralı Avrupa'da kaldırıldı. Daha önce deplasmanda daha fazla gol atan takım turu geçen taraf oluyordu. Ancak bu kural artık geçerli değil. 

Yeni kurala göre deplasmanda atılan gol sayısına bakılmaksızın iki maç toplamında elde edilen sonuçlar eşitse, yani iki takım da birer kez galip gelmiş ya da iki maç da beraber bitmişse karşılaşma uzatmaya gidiyor. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa turu geçen taraf penaltı atışları ile belirleniyor. 

Yumurtaların üzerindeki numaralar ilaçlı olduğunu mu gösteriyor? Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'nden açıklama Yumurtaların üzerindeki numaralar ilaçlı olduğunu mu gösteriyor? Gıda ve Kontrol... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE LUGANO RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Lugano rövanş karşılaşması 30 Temmuz Salı günü oynanacak. Karşılaşma Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda saat 20.00'da başlayacak.

İstanbul baraj doluluk oranları Ağustos 2024 | İstanbul'un ne kadar suyu kaldı? İstanbul baraj doluluk oranları Ağustos 2024 | İstanbul'un ne kadar... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE LUGANO'YU YENERSE HANGİ TAKIMLA EŞELEŞECEK?

Fenerbahçe Lugano'yu elerse Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading