Yandex Metrica

Fenomen Kübra Aykut'un ölümünü ailesi şüpheli buldu! Teyzesinden sevgilisi hakkında çarpıcı iddia!

Fenomen Kübra Aykut'un ölümünü ailesi şüpheli buldu! Teyzesinden sevgilisi hakkında çarpıcı iddia!

26 yaşındaki ünlü sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli'deki evinin 5. katından atlayarak intihar ettiği öğrenilmiş, sevenleri yasa boğulmuştu. Aykut'un ölümü sonrasında ise ailesi şüpheli ölüm olarak kabul edip intihar ettiğine inanmadıklarını beliterek araştırılmasını istedi. Teyzesi ise Kübra Aykut'un eski sevgilisi hakkında şaşırtan açıklamalarla gündeme geldi. 

Gündem

25.09.2024, 14:54

'Kendimle evlendim' diyerek düğün yapan sonrasında ise büyük bir tanınırlık yakalayan ünlü sosyal medya fenomeni Kübra Aykut geçtiğimiz akşam İstanbul Sultanbeyli'de evinin 5'inci katından aşağı atlayarak hayatını kaybetti. 

Ege'de korkutan deprem! AFAD son dakika duyurdu Ege'de korkutan deprem! AFAD son dakika duyurdu Haberi Görüntüle

İNTİHAR MEKTUBU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Ünlü fenomenin ölmeden önce intihar mektubu ortaya çıkmış, "Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı.Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi" demişti.

Ünlü fenomen ölmeden önce sosyal medya hesabından evini temizlerken bir video paylaşmış sonrasında ise intihar etmişti. 

O havalimanı için flaş karar! Süreli olarak uçuşlara kapanıyor O havalimanı için flaş karar! Süreli olarak uçuşlara kapanıyor Haberi Görüntüle

TEYZESİNDEN SEVGİLİSİNE İLİŞKİN ÇARPICI AÇIKLAMA

Ünlü fenomenin ise ilan Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya ile aşk yaşadığı ancak kısa bir süre sonra ise ayrıldığı iddia edildi. Kübra Aykut'un teyzesi Ayşe Şentürk ise Aykut'un sevgilisine ilişkin şarpıcı iddialarda bulunarak,  "Kübra çok hayat dolu, cıvıl cıvıl bir kızdı. 2 evin bir gülüydü. O bize, biz de ona çok düşkündük.En son 10 gün önce görüştük. Sevgilisinin olduğunu söyledi. Bana, 'Teyze ben onu çok kıskanıyorum. Sadece benimle ilgilenmesini istiyorum' dedi. Ben de ona böyle bir sevgililiğin olmayacağını söyledim. Sanırım olaydan bir gün önce çocukla ayrılmışlar. Ertesi gün de bu olay yaşanıyor. Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Son dakika... Narin cinayetinde 9 kişi hakkında tutuklama talebi! Son dakika... Narin cinayetinde 9 kişi hakkında tutuklama talebi! Haberi Görüntüle

AİLE ÖLÜMÜNÜ ŞÜPHELİ BULDU

Aile Kübra Aykut'un cansız bedenini Adli Tıp Kurumu'na getirdi ve cenazeyi teslim aldı. Aykut'un kuzeni ise intihar olmadığını ölümünü şüpheli bulduklarını belirterek, “Hayat dolu kızdı, hayvanları, insanları, kendini severdi. En son annesini gece 23.00’te arayıp ‘Sizi seviyorum, temizlik yaptım, çok yorgunum’ demiş. Arabasına mama koyup hayvanları beslerdi. Alkol bile kullanmazdı, Kübra intihar edecek birisi değildi” ifade etti. 

Kübra Aykut'un amcası Aylin Sakoğlu'da, “Kübra melek gibi bir insandı. Bulunduğu ortama enerji veren, hayat dolu birisiydi. Bu nasıl oldu inanamıyoruz, ölümünü şüpheli buluyoruz çünkü Kübra hayat doluydu” dedi.

Ünlü fenomen Kübra Aykut'un cenazesi defnedilmek üzere Bursa'ya gönderilirken, Aykut'un telefonunda intihar notunu buldu. Polis ekipleri intihar olduğu yönünde bulgular elde ederken, “İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun, o zaman mutlu olursunuz. Günlerdir acı çekiyordum, kimse görmedi. Kendini çok seven ben, kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi.” ifade etti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading