Yandex Metrica

Ferdi Tayfur kızını neden evlatlıktan reddetti? Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Tayfur'a neden küstü?

Ferdi Tayfur kızını neden evlatlıktan reddetti? Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Tayfur'a neden küstü?

Arabesk müziğin yaşayan efsanelerinden Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur sık sık özel hayatı ile gündeme geliyor. Tuğçe Tayfur son olarak babası ile yaşadığı sorunlar ile magazin gündeminde yer alıyor. Ferdi Tayfur son olarak yayımladığı mesajında kızının Tayfur soyadını kullanmaması ve şarkılarını söylememesini istedi. Aksi halde savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtti. Peki Ferdi Tayfur kızını neden evlatlıktan reddetti? Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Tayfur'a neden küstü?

Gündem

29.08.2024, 09:37

Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Aydın arasında uzun süredir bir gerilim söz konusu. Kızının düğününe gelmeyen Ferdi Tayfur kızını doğum yapınca ziyaret etmişti. Torununu gören Ferdi Tayfur'un kızı ile arasındaki sorunların çözülmediği öğrenildi. Ferdi Tayfur bu kez kızı Tuğçe Tayfur'un kendi soyadını kullanmamasını istedi.  Ünlü şarkıcı, kızının 'Tayfur' soyadını ticari amaçlı kullanmasına karşı çıkarak suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Arabesk müziğin yaşayan efsanesi Ferdi Tayfur ayrıca kızının kendi şarkılarını da söylememesini istedi. Ferdi Tayfur kızını neden evlatlıktan reddetti? Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Tayfur'a neden küstü? soruları gündeme gelirken Tuğçe Tayfur'dan babasına çok sert bir cevap geldi.

16 Eylül borsa bugün düştü mü, çıktı mı? BİST 100 neden düşüyor? 16 Eylül borsa bugün düştü mü, çıktı mı? BİST 100... Haberi Görüntüle

FERDİ TAYFUR KIZINI NEDEN EVLATLIKTAN REDDETTİ?

Ferdi Tayfur avukatı Hakan Tamgüç aracılığuıyla yayımladığı mesajında kızının Tayfur soyadını kullanmamasını istedi. Ferdi Tayfur kızını neden evlatlıktan reddetti? Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Tayfur'a neden küstü? sorularının yanıtı yıllar öncesine kadar gidiyor. Ferdi Tayfur'un kızının istemediği evlilikleri yapmasına karşı çıktığı biliniyordu. Son yaşanan gelişmeler ise bardağı taşırdı. Babasının asistanı Şirin Gözalıcı aracılığıyla yayımladığı mesaja sinirlenen Tuğçe Tayfur sert tepki göstermişti. Bunun üzerine Ferdi Tayfur'dan da cevap gecikmedi. Ferdi Tayfur da paylaştığı videoyla mesajın kendisine ait olduğunu söyledi. Ferdi Tayfur paylaşımında "Kim ne yaparsa kendine yapar" açıklamasını yaptı.

Sağlık Bakanlığı duyurdu! 12 bin 519 doktorun ataması yapıldı Sağlık Bakanlığı duyurdu! 12 bin 519 doktorun ataması yapıldı Haberi Görüntüle

TUĞÇE TAYFUR'DAN SERT YANIT

Tuğçe Tayfur ise paylaşımın altına "İşte sen Şirin Hanım'a demişsin ki 'kim ne yapar kendine yapar' yaz, o yazmış 'anladınız mı yıllar önce neden kaçıp gittiğimi' neyse atamızla laf dalaşına girecek değilim. Annem bana çok güzel edep ve saygıyı öğretti. Benim muhatabım bu konuda sen de değilsin zaten. Aynen dediğin gibi bu hayatta kim ne yaparsa kendine yapar. İnsan haddini ve yerini bilecek, bilmiyorsa da öğreteceğim ona. Aramıza girmesine izin vermeyeceğim istediği kadar video çeksin istediği kadar arkamdan insanlara o bizim ailemizden değil desin" dedi.

Yunanistan'da Yunanistan'da "Mavi Vatan" paniği! Türkiye'nin hamlesi manşetlere taşındı! Haberi Görüntüle

FERDİ TAYFUR'DAN KIZINA: SOYADIMI KULLANMA

Açıklamada "Müvekkilim Sayın Ferdi Tayfur ve ızı Tuğçe Aydın arasında gelişen birtakım özel nedenelrden dolayı müvekilimizin 'Tayfur' soyadının Tuğçe Aydın tarafından gerek görsel gerekse işitsel olarak ticari amaçlarla kullanılmasına ve müvekkilimizin kendisine ait eserlerin Tuğçe Aydın tarafından sosyal medya, dijital mecralar ve sahnelerde okunmasına rızasının olmadığını ve ayrıca Tuğçe Aydın'ın işletmiş olduğu 'Tuğçe Tayfur Store' isimli mağazından kaynaklı müvekkilimizin isim hakkı alacağının bulunduğunu ve gerek müvekkilimiz Sayın Ferdi Tayfur, yeğenleri gerekse akrabaları hakkında sosyal medya ve dijital mecralarda herhangi bir açıklama veya söylemlerde bulunmaması adına Tuğçe Aydın'ı bilgilendirmekle bu açıklamalarımızı da kamuoyuna duyurmaktayız. Yapmış olduğumyuz açıklamalara itibar edilmemesi durumunda gerek Tuğçe Aydın gerekse Tuğçe Aydınm ile beraber iş yapan ve hareket eden şahıs veya şirketler hakkında tüm yasal haklarımızı saklı tutmakla beraber Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz." denildi.

İstanbul'da aile dehşeti: Annesini öldüren babasını ağır yaraladı! İstanbul'da aile dehşeti: Annesini öldüren babasını ağır yaraladı! Haberi Görüntüle

TUĞÇE TAYFUR: BANA BU SOYADINI LEYLEKLER VERMEDİ

Tuğçe Tayfur, "Tayfur soyismimi bana leylekler vermedi. Babamsın ya da ondan Tayfur soyadım. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben, paranızın bittiğini biseydim eşimle yardımcı olurdum size. Siz ne dediyseniz baba olarak onu yaptım ben ama kötü yine ben oldum. Allah var gam yok. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba. Olur, sorun yok. Tuğçe Aydın olarak devam ederim." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading