Fethullah Gülen evli mi, hiç evlendi mi?

Fethullah Gülen evli mi, hiç evlendi mi?

FETÖ lideri Fethullah Gülen’in ölümünden sonra bazı merak edilen gerçekler ortaya çıktı. Özel hayatına dair sır dolu gizemle tanınan Gülen’in hiç evlenmemesi bunlardan biriydi. Peki, Fethullah Gülen evli mi? FETÖ’nün eşi kimdir?

Gündem

22.10.2024, 10:49

FETÖ elebaşı ve 15 Temmuz hain darbe girişiminin lideri Fethullah Gülen dün sabah saatlerinde öldü. FETÖ’nün ölümü sonrasında gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Fethullah Gülen’in evli olup olmadığı ise en çok merak edilenler arasında yerini aldı.

FETÖ'nün lideri olarak bilinen Fetullah Gülen'in özel hayatına dair birçok gerçek yeniden ortaya çıktı. Kamuoyunda çok uzunca bir süredir merak edilenler arasında yer alan Gülen'in evli olup olmadığı ve çocuğunun bulunup bulunmadığı gibi sorularda yanıt bulmuş oldu.

Fethullah Gülen evli mi

Adana'da katliam gecesi! 12 saatte 5’i kadın 6 kişi öldürüldü! Adana'da katliam gecesi! 12 saatte 5’i kadın 6 kişi öldürüldü! Haberi Görüntüle

FETHULLAH GÜLEN EVLİ Mİ?

FETÖ lideri Fetullah Gülen, hayatı süresince hiç evlilik yapmadı. Bu sebeple de Gülen’in hiç çocuğu olmamıştır. İddialara göre; 'Tam evlenecekken rüyasında Peygamber Efendimizi görmüş ve Peygamber Efendimiz kendisine sırtını dönmüştür. Bundan dolayı da hiç evlenmemiştir' sözleri yer almıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading