Fethullah Gülen'in ölümü sonrası büyük kavga: Cenaze kaçırılabilir

Fethullah Gülen'in ölümü sonrası büyük kavga: Cenaze kaçırılabilir

Terörist elebaşı Fethullah Gülen'in lümü örgüt içindeki mücadeleyi ateşe çevirdi. Örgüt liderinin nereye gömüleceği, namazı kimin kıldıracağı ve cenazeye kimlerin katılacağı tartışma konusu oldu. Terörist ele başının “Uzun Cevdet” lakaplı kara kutusu olan Cevdet Türkyolu, cenazenin kendi kontrolünde bir an önce defnedilmesini istiyor ancak heyetin yaşlıları Avrupa’dan geleceklerin beklenmesi taraftarı. Ancak Cevdet Türkyolu, bu yüzden göstermelik bir cenaze töreni düzenleyip, cenazeyi kaçıracağı yönünde iddialar ortaya atıldı.

Gündem

21.10.2024, 13:26

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen’in, 1999 yılında kaçtığı ve ABD'de ağababalarının gölgesinde hayatını kaybettiği iddia edildi. Teörerist ele başı Gülen'in ölüm haberi kendisine yakın Herkül sitesi tarafından duyurdu.

Söz konusu iddianın sahibi Herkül isimli site. Sitenin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Fethullah Gülen'in 20 Ekim'de öldüğü belirtildi.

Hac kayıt yenileme başvuruları yeniden erişime mi açıldı? Başvurular nereden yapılacak ve nasıl bilgi alınır? İşte belirlenen son tarih ve tüm detaylar... Hac kayıt yenileme başvuruları yeniden erişime mi açıldı? Başvurular nereden... Haberi Görüntüle

FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ

Herkul adlı internet sitesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında şu ifadelere yer verildi;

“Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır”

Son dakika... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hamas yetkilileriyle görüştü Son dakika... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hamas yetkilileriyle görüştü Haberi Görüntüle

CENAZE KAÇIRILABİLİR KAVGASI

Örgüt elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü örgüt içindeki mücadeleyi ateşe çevirdi. terörist elebaşının nereye ve ne zaman gömüleceği, namazı kimin kıldıracağının yanı sıra cenazeye kimlerin katılacağı tartışma konusu oldu.

Terörist ele başının “Uzun Cevdet” lakaplı kara kutusu olan Cevdet Türkyolu, cenazenin kendi kontrolünde bir an önce defnedilmesini istiyor ancak heyetin yaşlıları Avrupa’dan geleceklerin beklenmesi taraftarı. Ancak Cevdet Türkyolu, bu yüzden göstermelik bir cenaze töreni düzenleyip, cenazeyi kaçıracağı yönünde iddialar ortaya atıldı.

Öte yandan ABD'nin iddiasına göre; cenazenin nereye gömüleceği bugün belli olacak.

İki ay süreli ihaleye 500 milyon lira! CHP'li İBB karabataklığa saplandı: Adrese teslim ihalede yine aynı isim! İki ay süreli ihaleye 500 milyon lira! CHP'li İBB karabataklığa... Haberi Görüntüle

MEZARIN BİLİNMEMESİ İSTENİYOR

Örgüt içinde Fethullah Gülen'i, Said Nursi gibi bir havaya sokmak isteyenler çoğunlukta. Mezarın bilinmemesi konusunda örgüt içinde ortak bir karar var. Cenazenin çok az sayıda insanın katılımı ile kılınıp, son ikamet ettiği Cevdet Türkyolu’nun damadının evinin arazisi içindeki ormanlık alanda defnedilmesi planlanıyor. Bu şekilde mezarın güvende olacağı düşünülüyor ancak Cevdet Türkyolu’nun cenazeyi kaçırma ihtimalinin olması da örgütün diğer güç odaklarını endişeye sevk ediyor.

Hamza Dağ'dan AK Partili Belediye Meclis Üyesi'ne tepki: Kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi Hamza Dağ'dan AK Partili Belediye Meclis Üyesi'ne tepki: Kesin ihraç... Haberi Görüntüle

DAMADININ EVİNE GÖTÜRMÜŞTÜ

Hatırlanacağı üzere Cevdet Türkyolu’nun, örgüte para yardımlarının kesilmemesi için Fethullah Gülen'e sağlıklı gibi görünmesi adına ilaç verdiği, örgütteki dağılmayı engellemek adına daha önce çekilen videoları yeniymiş gibi yayınlandığı ortaya çıkmıştı. Bununla yetinmeyen Cevdet Türkyolu, hem Gülen'i hem de örgütün parasını kendine göre yönetebilmek için örgüt elebaşını Pensilvanya’daki çiftlikten kaçırıp, damadının evine götürmüştü.

Fethullah Gülen, 1999’dan beri ikamet ettiği Pensilvanya’daki çiftliğinden nisan ayında çıkarılarak götürüldüğü yeni evinden çıkarken böyle görüntülenmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading