FETÖ Elebaşı'nın ölümüne şok indirim kampanyası: Alışverişte fırsat! Kampanya devam ediyor aldın aldın...

FETÖ Elebaşı'nın ölümüne şok indirim kampanyası: Alışverişte fırsat! Kampanya devam ediyor aldın aldın...

Bursa'da ilginç bir olay yaşandı. Bir esnaf,, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi üzerine ilginç bir indirim kampanyası başlattı. 

Gündem

21.10.2024, 18:43

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir telefon satıcısı dikkat çeken bir indirim kampanya başlattı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi üzerine Telekom Teknik Servis işletmecisi Süleyman Bayrak, iş yerinin camına astığı duyuruda, "FETÖ lideri terörist elebaşı Gülen'in ölümünün şerefine yüzde 25 ekstra indirim" ifadesine yer verdi.

Gündemi sarsan iddia: İmralı-Kandil görüştü, Öcalan telefonu sinirle kapattı Gündemi sarsan iddia: İmralı-Kandil görüştü, Öcalan telefonu sinirle kapattı Haberi Görüntüle

BEN ÇOK MUTLU OLDUM 

Bayrak, bu kampanyayı düzenlemesinin nedenini açıklarken, "Bugün güzel bir haber aldık. Terörist lideri Fetullah Gülen'in ölüm haberini sosyal medyada gördük. Ben mutlu oldum, sevindim. Allah diğer terörist liderlerinin başına da bir an önce ölüm nasip etsin. Biz de bu şerefle onur, gurur duyalım. Nice indirimler yapalım. Vatandaşlarımız da yararlansın inşallah." dedi.

İstanbul'da dehşet: Oyundan etkilenip yoldan geçenleri rastgele bıçakladı! 17 yaşındaki şahıs okula da girmek istedi ama... İstanbul'da dehşet: Oyundan etkilenip yoldan geçenleri rastgele bıçakladı! 17 yaşındaki... Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜ HAİNLER DÜKKANIMA GİREMEZ 

15 Temmuz darbe girişimi sırasında da FETÖ'ye karşı sert bir tutum sergilediğini hatırlatan Bayrak, "Dükkanımın camlarına 'FETÖ’cü hainler ve destekçileri giremez' yazmıştım. Yine haber olmuştu. Bu ölüm haberinin mutluluğunu yaşadığımız için indirim yapıyoruz. Allah nice teröristleri başımızdan almayı nasip etsin. Nefes almasınlar" ifadelerini kullandı.

Biber gazı taşımak yasak mı? Polis biber gazına el koyabilir mi? Biber gazı taşımak yasak mı? Polis biber gazına el koyabilir... Haberi Görüntüle

DARISI DİĞER TERÖRİSTLERİN BAŞINA 

Bayrak, bu indirimle birlikte topluma bir mesaj vermek istediğini vurgulayarak, "Keşke biz alsaydık canlarını ama bu haberleri aldıkça seviniyoruz. Darısı diğer teröristlerin başına" şeklinde konuştu.

İlan ve açıklama, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, birçok kişi farklı görüşler belirtti. Bazıları bu durumu desteklerken, bazıları ise eleştirilerde bulundu. İnegöl'deki bu olay, FETÖ'ye karşı duyulan öfkenin ne denli derinleştiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading