FETÖ liderine konulan 20 milyon liralık ödül, devlet hazinesinde kaldı!

FETÖ liderine konulan 20 milyon liralık ödül, devlet hazinesinde kaldı!

İçişleri Bakanlığı'nın 'Terörden Arananlar Listesi'nde kırmızı kategoride bulunan FETÖ lideri Fetullah Gülen'in vefatını sonrası, Terörist Gülen için konulan 20 milyon liralık ödül devlet hazinesinde kaldığını aktardı.  

Gündem

21.10.2024, 18:16

15 Temmuz darbe girişiminde ülkemizde milyonlarca insanın ölümüne sebep olan Fetullahcı Terör Örgütü'nün lideri Fetullah Gülen, tedavi gördüğü hastane de hayatını kaybetti. 

Sur cinayetlerinde kilit gelişme: Şifresi çözüldü Sur cinayetlerinde kilit gelişme: Şifresi çözüldü Haberi Görüntüle

BAKAN FİDAN ÖLÜM HABERİNİ DOĞRULADI

Terörist hain Gülen'in ölümünü Dış İşleri Bakanı Hakan Fidan'da doğruladı.Bakan Fidan "İstihbarat kaynaklarımız gelişmeyi doğruluyor. Gülen'in ölümü bizde rehavet yapmaz, devletimiz bu örgütle mücadeleye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Müstehcenlik suçlamasıyla tutuklanan Jahrein tahliye edildi Müstehcenlik suçlamasıyla tutuklanan Jahrein tahliye edildi Haberi Görüntüle

ÖLÜM ANI

FETÖ firari Ekrem Dumanlı ise yayınladığı video ile sosyal medyanın gündemine oturdu. FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölüm anını anlatan Dumanlı "Bir odadan bir odaya geçerken sandalye ile götürülüyordu. Oradakiler 'Biraz yürümemiz lazım' gibi bir şey deyince 'Ben kendim yürüyeyim' diyor. Önce ayağa kalkıyor, sonra oturuyor ve vefat ediyor" ifadelerini kullandı.

İçerenköy Hali taşınıyor: İşte taşınma tarihi ve yeni lokasyonu... İçerenköy Hali taşınıyor: İşte taşınma tarihi ve yeni lokasyonu... Haberi Görüntüle

20 MİLYON KASADA KALDI!

İçişleri Bakanlığı, ‘Terörden Arananlar Listesi’nde bulunan zanlıların yakalanmasına yönelik ödül miktarını artırdı. Kırmızı Liste'deki her terörist için belirlenen ödül tutarı 10 milyon liradan 20 milyon liraya yükseltildi. Bu liste içinde yer alan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü sonrası, verilecek ödül devletin bütçesinde kalacak. Gülen’in vefatının ardından, İçişleri Bakanlığı’nın Terörden Arananlar Listesi'nde onun isminin kaldırılması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading