Yandex Metrica

Sitede Ara

FETÖ'cü hainler MİT binasını böyle vurmuştu!

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında MİT binasını işgal etmek isteyen hainler kobra tipi helikopter ile MİT binasına ateş açmıştı. Saldırı anları saniye saniye kaydedilirken parkça oynayacak çocukların da kamera açısında olduğu görüldü. 

Gündem

15.07.2024, 16:40

FETÖ terör örgütünün darbe girişiminde bulunduğu gece MİT'e gerçekleştirilen saldırının görüntüleri darbenin 8. yıldönümünde tekrar gündem oldu. Halkın vücudunu siper ettiği MİT'e ilk saldırı, binanın ana giriş kapısından yapılmıştı.

15 Temmuz gecesi hain planı devreye sokan FETÖ'nün ilk hedeflerinden biri MİT personelinin bulunduğu binaydı. Kobra tipi helikopterle binaya ateş açan darbecilere müdahale Türk halkından gelmişti. Söz konusu görüntülerde ellerinde Türk bayrağı ile MİT'e kendilerini kalkan eden vatandaşlar görüldü. 

Çalışanlara büyük müjde! Tatiller uzuyor esnek mesai gündeme geliyor! Yeni çalışma modellerinde neler değişecek? Çalışanlara büyük müjde! Tatiller uzuyor esnek mesai gündeme geliyor! Yeni... Haberi Görüntüle

MİT PERSONELİ KARŞILIK VERDİ

Darbecilerin saldırısını püskürtmek için MİT personeli otomatik silahlarla helikoptere karşı ateş açmıştı. Saldırı sırasında MİT'in içinden çıkan bir personel aracı da helikopter tarafından ateş altına alındı. Çatışma süresince MİT personelinin bulunduğu bina da helikopter tarafından açılan ateşe maruz kalmıştı.

Ayrıca MİT'in bulunduğu yoldan geçen araçlar da helikopter tarafından açılan ateşe maruz kalmış, sürücüler panikle gittikleri yönü değiştirirken bazıları da ne yapacaklarını bilemeyip oldukları yerde kalmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading