Yandex Metrica

FETÖ'nün güncel yapılanmasına darbe! Adil Öksüz'ü kaçıranlar kıskıvrak yakalandı

FETÖ'nün güncel yapılanmasına darbe! Adil Öksüz'ü kaçıranlar kıskıvrak yakalandı

İstanbul Emniyeti'nin FETÖ'nün güncel yapılanmasına yönelik yaptığı operasyonda FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini koordine eden sözde TSK İmamı firari Adil Öksüz'ün yurt dışına kaçmasına yardım eden şüpheliler kıskıvrak yakalandı.

Gündem

26.08.2024, 11:46

İstanbul Emniyeti tarafından yapılan operasyonda FETÖ'nün güncel yapılanmasına yönelik bir operasyon yapıldı.

Yapılan operasyonda FETÖ'nün darbe girişimini koordine eden sözde TSK İmamı firari Adil Öksüz'ün yurt dışına kaçmasına yardım eden şüpheliler yakalandı.

Sevda 3 gün boyunca kayıptı! İfadesi alınan 13 yaşındaki kız çocuğundan babasıyla ilgili şoke eden iddia! Sevda 3 gün boyunca kayıptı! İfadesi alınan 13 yaşındaki kız... Haberi Görüntüle

GAYBUBET EVLERİ'Nİ TEMİN ETME İDDİASI

Gözaltına alınan Ahmet Hızal ise Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli FETÖ Üyesi askeri personellerden sorumlu "Doktor" (Askeri personellerden sorumlu ve ilgilenen Bölge Talebe Mesulü, Büyük Bölge Talebe Mesulü, Öğretmen, Abi konumundaki kişilerden sorumlu) konumunda olduğuna ve FETÖ'nün Askeri Mahrem Yapılanması içerisinde faaliyetler yürüttüğü belirlendi.

Geçmişte "Öğretmen" olan ve Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile meslekten ihraç edilen "Yavuz" kod adlı Ahmet Hızal'ın de FETÖ'nün Güncel Yapılanması içerisinde faaliyetler yürüttüğü ve aktif bir şekilde rol aldığı saptandı.

Cihat Yıldız gibi onun da Bank Asya'da hesabı bulunuyordu ve Bylock kullanıcısıydı.

FETÖ'den geçmişte işlem gören Ahmet Hızal'ın FETÖ'ye bağlılıklarını ve aidiyet duygularını sürdüren kişilerin saklanmaları için Gaybubet Evi temin etme ve FETÖ Üyeleri'ne yurt dışına kaçma girişimlerinde yardım etme faaliyetlerini takip ve organize ettiği iddia edildi.

FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra saklandığı evde yanında kalan ve kaçmasını sağlayan C.Y'nin aralarında bulunduğu 3 şüpheli tutuklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading