Yandex Metrica

FETÖ'nün 'Karanlık Kurul' üyesinden darbe itirafı: Gülen gece 03.00'da bekliyordu!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminden sonra FETÖ'cüler teröristbaşı Fetullah Gülen'in bu kalkışmadan haberdar olmadığını iddia etmişti.  Darbe girişiminin ardından örgüt içinde başlayan kaos ve çözülmeler ve örgütün önemli isimleri tarafından yapılan itiraflar bu söylemlerin gerçeği yansıtmadığını bir kez daha ortaya çıkardı. Geçtiğimiz günlerde FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'in itirafının ardından bu kez FETÖ'nün kilit isimlerinden Halit Esendir teröristbaşı  Gülen'in darbe girişiminden saatine kadar haberdar olduğunu söyledi.   

Gündem

24.06.2024, 17:07

Hain terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in küçük kardeşi Mesih Gülen’in oğlu Ebuseleme Gülen,  örgüt içindeki rant kavgasından cinsel tacizlere FETÖ'nün siyasilere kurduğu tuzaklara ve 15 Temmuz'a ilişkin itiraflarda bulunmasının ardından bir itiraf da 'Baş Yüceler' heyetinin içinde yer alan FETÖ'nün en önemli isimlerinden olan Halit Esendir'den geldi. 

AK Parti'den DEM Parti'nin yangın iddialarına yanıt: 'Açıklamalar tamamen asılsız' AK Parti'den DEM Parti'nin yangın iddialarına yanıt: 'Açıklamalar tamamen asılsız' Haberi Görüntüle

"GÜLEN DARBEYİ 03.00'DA BEKİYORDU"

FETÖ'nün eğitim yapılanmasının temellerini atan kişilerin başında gelen ve örgütün üst düzey yöneticileri arasında yer alan kırmızı kategoride aranan firari Halit Esendir FETÖ elebaşının hain darbe girişimini gece saat 03:00'de beklediğini söyledi. 

İstanbul'dan 9 günlük kaçış! Şehir çıkışlarında Kurban Bayramı yoğunluğu İstanbul'dan 9 günlük kaçış! Şehir çıkışlarında Kurban Bayramı yoğunluğu Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'DE SAAT KAÇ DİYE SORDU?" 

FETÖ'cü Esendir itirafının devamında şu açıklamalarda bulundu; 

"Cumadan çıkmışlardı ABD'de. Türkiye'de ise saat 21:00 civarıydı. İlk haberler çıkınca köprüler kapatılıyor, uçaklar uçuyor diye, Pensilvanya'daki arkadaşlar kapıyı çalıyorlar. Hocam Türkiye'de darbe olmuş diyorlar. Hocaefendi (FETÖ elebaşı Fetullah Gülen) bir anda şaşırıyor. Çünkü darbenin gece 3:00'da olacağından bilgisi var. Hocaefendi (FETÖ elebaşı Gülen) bir anda Türkiye'de saat kaç diyor. Çok enteresandır bu."

Tuzla'da fabrika yangını büyüyor! İstanbul Valiliği'nden ilk açıklama geldi! Çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi! Tuzla'da fabrika yangını büyüyor! İstanbul Valiliği'nden ilk açıklama geldi! Çok... Haberi Görüntüle

DARBECİLERİN GÖREVLENDİRME BELGELERİNDEKİ SAAT 03.00 

FETÖ'cü Esendir'in itiraflarını sosyal medya üzerinden paylaşan Hürriyet Yazarı Nedim Şener, "FETÖ'cülere bir şeyler oldu!!! Adil Öksüz hakkındaki itiraflardan sonra FETÖ elebaşının 15 Temmuz darbe girişimindeki rolü hakkında itiraflar geliyor. Şimdi de firari FETÖ'cü Halit Esendir'den itirafta bulunmuş: "Hocaefendi (FETÖ elebaşı gülen) darbenin gece 03.00'de olacağını biliyordu ama 21..00'de başlamış olmasına şaşırdı" NOT: Gerçekten de darbecilerin görevlendirme belgelerinde sıkıyönetim ilan saati 03.00 olarak yazılmıştı" ifadelerini kullandı.

Vedat Aşçı kimdir? İş insanı Vedat Aşçı nereli? Vedat Aşçı kimdir? İş insanı Vedat Aşçı nereli? Haberi Görüntüle

EBUSELEME GÜLEN'İN 15 TEMMUZ İTİRAFLARI  İSE ŞU ŞEKİLDE;

Hain terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in küçük kardeşi Mesih Gülen’in oğlu Ebuseleme Gülen örgütle ilgili çarpıcı açıklamada bulundu. Ebuseleme Gülen, Fethullah Gülen’in öz yeğeni olsada  X’deki sosyal medya hesabından, FETÖ’nün genel anlayışına aykırı itiraflarda bulunmaya başladı. Yeğen Gülen, “Adil Öksüz benden bir internet oyunu hazırlamamı istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı gençlerin zihninde çok kötü gösterecek, 20 milyon bütçeli bir oyun. Bunun için dört-beş kez görüştük. Israrla oyunun 17 Temmuz’a (2016) yetiştirilmesini istedi durdu." dedi.

Yeğen Gülen'in 'Erdoğan için oyun hazırlattılar' ifşasından sonra  FETÖ'nün sosyal medya hesapları da hemen harekete geçip, Ebuseleme Gülen’in dikkate alınmaması gerektiğini, çünkü psikolojik hasta olduğunu işlemeye başladılar. Ebuseleme Gülen, verdiği bir röportajdaki demecinde "Adil Öksüz,  bana bir proje verdi ve 17 Temmuz’a yetiştirmemi isteyip durdu ısrarla" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye sorusuna yanıt: İlişki kurulmaması için hiçbir sebep yok Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye sorusuna yanıt: İlişki kurulmaması için hiçbir sebep... Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN İÇİN İNTERNET OYUNU HAZIRLATMAMI İSTEDİ

"Benim, Adil Öksüz’ün davranışlarından, söylemlerinden anladığım şu diyerek Erdoğan için hazırlatılan oyun için açıklık getiren, Ebuseleme Gülen, "Bana bir proje verdi ve 17 Temmuz’a yetiştirmemi isteyip durdu ısrarla. Gururlu ve kibirliydi hep.'Erdoğan’ı yerin dibine sokacak bir internet oyunu, 20 milyon bütçeli. Israrla o tarihe yetişmesini istedi. Erdoğan’ı karalayan, çok kötü gösteren bir proje. Bir internet oyunu. Gençlerin zihninde Erdoğan’ı kötü göstermek için. 17 Temmuz’a yetişsin dedi durdu. Bunun için dört-beş kez görüştüm.'' dedi. 

Bakan Tunç AK Parti Grup Toplantısı öncesinde konuştu: 9. Yargı Paketi çalışmaları devam ediyor Bakan Tunç AK Parti Grup Toplantısı öncesinde konuştu: 9. Yargı... Haberi Görüntüle

"RENK VERMEYİN"

Ebuseleme Gülen 251 vatandaşın şehit olduğu 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin FETÖ elebaşı Gülen tarafından kendilerine bilgi verildiğini itiraf ederek şu açıklamada bulundu; 

"Kulağımıza eğildi ve arkadaşlar bir şey düşünmüş. Yakında Türkiye'deki bütün kurumlar el değiştirecek, siz de çok önemli kurumlara geleceksiniz. Sakın bu olduğunda bunu yapanların bizim arkadaşlar olduğunu belli etmeyin. Bulunduğunuz konumlarda mütevazi olun renk vermeyin."

Ebuseleme Gülen itirafında elebaşı Gülen'in kendisi ile birlikte yanında olan bir isme bu itirafta bulunduğunu söylüyor ancak röportajı paylaşan FETÖ'cü Ahmet Dönmez o ismi "bip"lediği için isim anlaşılamıyor.

Şuayıp Birinci kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Yeni Sağlık Bakanı Şuayıp Birinci mi oldu? Şuayıp Birinci kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Yeni... Haberi Görüntüle

HEDEF AK PARTİYDİ

Ebuseleme Gülen itiraflarını oyunlar üzerinden sürdürdü. 3-4 tane mobil oyun yaptıklarını ve AK Parti'yi hedef aldıklarını belirtti.

Kira gelirinden yüzde kaç vergi alınacak? Kira gelirinden stopaj alınacak mı? Kira gelirinden yüzde kaç vergi alınacak? Kira gelirinden stopaj alınacak... Haberi Görüntüle

MERAL'İ GIDIKLA OYUNU 

Elebaşının yeğeni Gülen, "Bir tanesi de Meral'i Gıdıkla oyunu. İYİ Parti'ye oy kazandırmak için yaptık. Oyunun %80'ini ben yaptım, AK Partili hesaplardan oyunu yaydık. Meral Hanım'a saldırı yapalım, hakaret edelim ki AK Parti'deki bir kesim "hakikaten AK Parti'deki bir kesim ayarı kaçırıyor" diyerek İYİ Parti'ye kaysın Tek amaç AK Parti'yi pislik göstermek Bizimkilerin yaptığı zaten hep itibar suikasti." dedi. 

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading