FETÖ'nün mezar oyunu: Fethullah Gülen'in cesedini kullanıp vergiden kaçacaklar!

FETÖ'nün mezar oyunu: Fethullah Gülen'in cesedini kullanıp vergiden kaçacaklar!

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Elebaşı Fetullah Gülen ölümü sonrası FETÖ üyeleri vergi oyununu devreye soktu. Öyle ki FETÖ'cüler izin almaları halinde Fethullah Gülen'i bugüne kadar konakladığı çiftlik alanına gömecek ve vergi muafiyeti kazanacak.

Gündem

22.10.2024, 13:16

Amerika'nın Pensilvanya eyaletinde ölen Fethullah Gülen'in cenazesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Voice of America New York muhabiri Mehmet Sümer, FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesinin bugüne kadar konakladığı araziye gömülürse vergiden muaf olacaklarını açıkladı.

Fetullah Gülen'in cenazesi eğer izin alınıp bugüne kadar konakladığı çiftlik alanına gömülürse, arazi Pensilvanya yasalarına göre bundan böyle her türlü vergiden de muaf olacak diyen Sümer paylaşımında, "Yasaya göre mezar, anıt mezar ve benzeri araziler vergi muafiyeti kazanıyor. Benim öğrendiğim kadarıyla bu konuda izinler alındı" ifadelerini kullandı.

Fethullan Gülen'in cenazesinin hastane morgunda bekletildiğini cenazenin alındığı, bilinmeyen bir yere götürüldüğü iddialarının da doğru olmadığını belirten Sümer, "Cenazenin çiftliğin bahçesine gömülmesine karar verildiği belirtiliyor” paylaşımını yaptı.

Hayasızca hareket suçu nedir? Dilan Polat yeniden tutuklanacak mı? Hayasızca hareket suçu nedir? Dilan Polat yeniden tutuklanacak mı? Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜLER ÇİFTLİKTE

Öte yandan terörist elebaşı Gülen'in ölümünden sonra Pensilvanya'daki çiftlikte toplanan FETÖ'cüler, çiftliğin güvenlik önlemlerini iki katına çıkardı. Çiftliğin girişinde güvenlik taramasından geçen örgüt mensuplarının araçlarının, yerleşkenin bahçesindeki park alanını neredeyse tamamen doldurduğu fark edildi.

Havadan görüntülen çiftlikte ve Gülen'in, ölümüne yakın son günlerinde kaçırıldığı belirtilen aynı bölgedeki diğer evinde ise herhangi bir hareket gözlenmedi. Ancak, söz konusu evin bahçesinde askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin çevreyi sürekli kontrol etmesi dikkati çekti.

Gıyasettin Mert Özdemir kimdir? Yenidoğan çetesinde 589 yıl hapsi isteniyor! Gıyasettin Mert Özdemir kimdir? Yenidoğan çetesinde 589 yıl hapsi isteniyor! Haberi Görüntüle

FETHULLAH GÜLEN NEREYE GÖMÜLECEK?

Firari FETÖ üyesi  Adem Yavuz Arslan, "Çarşamba ya da Perşembe günü Gülen'in Pensilvanya'da yer alan ve 'kestane' olarak adlandırılan malikenin kamp alanında gömüleceğini" ifade etti. Arslan ayrıca, 'Gülen'in cenazesinin Türkiye'ye götürülmesi gibi bir ihtimalin olmadığını' da belirtti.

Ayrıca Gülen’in eski sağ kolu Latif Erdoğan, FETÖ elebaşının 5 ay önce öldürüldüğünü öne sürdü. Erdoğan, "Gömülecek kişi o değil. Dünyayı aldattılar. 5 aylık dönemi örgüt içi dizayn için kullandılar" dedi.

Malatya depremine canlı yayında yakalanan spiker o anları anlattı: 10 dakika gibi geldi bana Malatya depremine canlı yayında yakalanan spiker o anları anlattı: 10... Haberi Görüntüle

FETHULLAH GÜLEN'İN ÖLÜM NEDENİ 

Amerika'daki hastaneden yapılan açıklamada Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen'in ölümüyle ilgili bilgi verildi. VOA Türkçe New York muhabiri Mehmet Sümer, yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Fethullah Gülen'in tedavi gördüğü St. Luke Hastanesi doktorlarından Dr. Douglas Degler'ın, Gülen'in hastanede tedavi gördüğü ve doğal nedenlerle öldüğünü söylediği bir video yayınlandı. Hastane yönetimi şu ana kadar bizim tüm sorularımızı ise yanıtsız bıraktı" dedi.

Öte yandan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel'e Gülen'in ölümü soruldu.

Patel, "Haberleri gördüm ancak sunabileceğim hiçbir şey yok. ABD'de yaşayan özel şahısları ilgilendiren konularda yorum yapmam." diyerek soruyu geçiştirdi.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby de çevrim içi düzenlediği basın toplantısında, FETÖ elebaşının ölümü konusunda Washington ile Ankara arasında bir iletişim olup olmadığı yönündeki soruya "Şu anda bir şey yok." diyerek yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading