Sitede Ara

FETÖ'nün yeni elebaşı belli oldu! Gülen'in yeğeni resmen duyurdu: Artık baş hain o!

FETÖ'nün yeni elebaşı belli oldu! Gülen'in yeğeni resmen duyurdu: Artık baş hain o!

Fethullah Gülen'in ölümünden sonra çıkan taht kavgasına son noktayı elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen koydu. Yeğen Gülen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eski Zaman paçavrasının Genel Yayın Yönetmeni ve firari terörist Ekrem Dumanlı'nın örgütün başına geçtiğini duyurdu.

Gündem

25.10.2024, 18:35

Türkiye ve dünyanın biçok ülkesinde devlet kurumlarına sızarak elegeçiren FETÖ’nün yeni lideri belli oldu. 

Eurofighter uçak fiyatı 2024 | 1 Eurofighter Typhoon savaş jeti kaç TL? Eurofighter uçak fiyatı 2024 | 1 Eurofighter Typhoon savaş jeti... Haberi Görüntüle

FETÖ'NÜN BAŞ HAİNİ BELLİ OLDU

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünden sonra iyice ayyuka çıkan FETÖ'cülerin liderlik kavgası nihayete erdi. Koltuk ve para kavgaları arasında Pensinvanya’da perşembe günü gömülen Fetullah Gülen’in daha helvası kavrulmadan yeni elebaşı seçildi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, eski zaman paçavrasının Genel Yayın Yönetmeni firari terörist Ekrem Dumanlı’nın örgütün başına geçtiğini duyurdu.

Sivas'ta bugün 17 Ekim okullar tatil mi? Sivas'ta deprem nerede, hangi ilçede oldu? Sivas'ta bugün 17 Ekim okullar tatil mi? Sivas'ta deprem nerede,... Haberi Görüntüle

"BEDELİ YÜZBİNLERİN HAYATINA MAL OLDU"

"Ekrem Dumanlı seni de tebrik ediyorum" diyen Ebuseleme, "Türkiye Cumhuriyeti’ne başkan olamadın belki ama ne yaptın ettin Hizmet’e başkan oldun. Bedeli yüzbinlerin hayatına mal oldu ama sana feda olsun" dedi.

FETÖ'ye yakın isimler tarafından yapılan bir diğer açıklamada ise, "Teröristbaşı Fetullah Gülen’in yeğeninin konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda henüz herhangi bir bilgi ve ayrıntı yok. Eğer Ebuseleme’nin yazdığı doğruysa, Mustafa Özcan, Cevdet Türkyolu ve Ekrem Dumanlı “troykası” yönetime el koydu demektir. Bu durumda, FETÖ’de bölünme kaçınılmaz hale gelir. Çünkü örgüt tabanının yüzde 90’ı Ekrem Dumanlı’dan nefret ediyor" ifadelerini kullandılar.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading