Yandex Metrica

Sitede Ara

FETÖ'ye 'KISKAÇ' operasyonu: 27 ilde 74 şüpheli yakalandı

27 ilde FETÖ’ye yönelik son 4 gündür devam eden “KISKAÇ-22 operasyonlarında 74 şüpheli yakalandı.

Gündem

15.07.2024, 12:38

İçişleri Bakanlığı'nın eli kanlı terör örgütü FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlar etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor.

Adana, Ankara, Antalya, Ardahan, Aksaray, Bartın, Bursa, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Hakkari, Isparta, İzmir, Karaman, Kocaeli, Konya, Kütahya, Kırşehir, Malatya, Manisa, Mersin, Ordu, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa ve Tokat’ta FETÖ’ye yönelik “KISKAÇ-22” operasyonları düzenlendi.

Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay ücretsiz mi? Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay... Haberi Görüntüle

74 ŞÜPHELİ YAKALANDI

27 ilde FETÖ’ye yönelik son 4 gündür devam eden “KISKAÇ-22 operasyonlarında 74 şüpheli yakalandı.

Örgütün sözde “Adliye Mahrem Yapılanması, Askeri Mahrem Yapılanması, Emniyet Mahrem Yapılanması ve Güncel Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları, Ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgütün kripto haberleşme programı olan “ByLock” kullanıcısı oldukları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.

Operasyonlar sonucu:

Çok miktarda döviz, Türk Lirası ve altın ile 

Çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Kayıp Narin Güran'dan bir iz var mı? Anne ve amca gözaltına alındı Kayıp Narin Güran'dan bir iz var mı? Anne ve amca... Haberi Görüntüle

''FETÖ'CÜLERE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ''

Operasyonlara ilişkin detaylı bilgi veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ''Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading