Fetullah Gülen öldü mü? Gülen ne zaman, neden öldü?

15 Temmuz 2016'da yüzlerce vatandaşımızın öldürülmesi ile sonuçlanan kanlı darbe girişiminin emrini veren terörist başının öldüğü duyuruldu. FETÖ elebaşısının hastanede öldüğü açıklanmıştı. Kanlı terör örgütünün lideri bir süre önce Pensilvanya'daki evinden taşınmıştı. Peki Fetullah Gülen öldü mü? Gülen ne zaman, neden öldü?

Gündem

21.10.2024, 08:56

15 Temmuz 2016'da kanlı darbe girişiminin emrini veren ve 251 vatandaşımızın şehit düştüğü darbe girişimimin mimarı olan terörist başı Fetullah Gülen'in öldüğü iddiaları sabah saatlerinde duyuruldu. ABD'de bir süredir tedavi gören FETÖ/PDY terör örgütü elebaşısının öldüğü duyuruldu. 

İstanbul'da hamile kadın metrobüste doğum yaptı! O anlar kameralara böyle yansıdı İstanbul'da hamile kadın metrobüste doğum yaptı! O anlar kameralara böyle... Haberi Görüntüle

FETULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ?

Terörist elebaşı Fethullan Gülen'in öldüğü duyuruldu.  Fetullah Gülen'in ölüm haberini bizzat FETÖ'nün yayın organı Herkul tarafından duyurdu. Ayrıca Gülen'in yeğeni de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile terörist başının öldüğünü açıkladı. Gazeteci Hande Fırat konuya dair yaptığı açıklamada "Çok net söyleyebiliriz. Ankara'ya da bu bilgi ulaştı. Teyitli olarak söyleyebiliyoruz ki Fethullah Gülen öldü. Son dönemde sağlığı biliyorsunuz sıkıntılıydı. Kendisiyle ilgili ilk CNN TÜRK yayınında örgüt içindeki kavgayı ekrana getirmiştik." dedi.

Emine Erdoğan, Tiran'da Linda Rama ile bir araya geldi: Kültürel işbirliği vurgusu Emine Erdoğan, Tiran'da Linda Rama ile bir araya geldi: Kültürel... Haberi Görüntüle

TERÖRİST BAŞI FETULLAH GÜLEN NE ZAMAN, NEDEN ÖLDÜ?

Fetullah Gülen'in bir süredir rahatsızlıklar yaşadığı iddia ediliyordu. Gülen'in kaldırıldığı hastanede öldüğü iddia edildi.  Terörist elebaşı Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen FETÖ elebaşının ölümünü doğruladı.

Son dakika... Bakan Tunç'tan 'Discord' açıklaması: Adli soruşturmalar başlatıldı Son dakika... Bakan Tunç'tan 'Discord' açıklaması: Adli soruşturmalar başlatıldı Haberi Görüntüle

PENSİLVANYA'DAN TAŞINMIŞTI

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen, 1999’dan beri Pensilvanya’daki çiftliğinde yaşıyordu. Ancak nisan ayında buradan taşındığı öğrenilmişti. FETÖ elebaşısın götürüldüğü yeni evinden çıkarken görüntülenmişti. Gülen’in, FETÖ'nün merkezi olarak bilinen Saylosburg kasabasındaki Chestnut Retreat Center’a yaklaşık 12 dakika uzaklıktaki “260 Kennel Road, Saylorsburg, PA 18353” adresinde bulunan büyük bir evde kaldığını tespit edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading