Fetullah'ın yeğeninden yeni mesajlar: Pensilvanya'da paralar suyunu çekti, Hırsız Cevdet'e karşı harekete geçin

Fetullah'ın yeğeninden yeni mesajlar: Pensilvanya'da paralar suyunu çekti, Hırsız Cevdet'e karşı harekete geçin

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, yeni yayınladığı kayıtta örgüt üyelerini 'hırsız' Cevdet Türkyolu'na ve 'katil' Mustafa Özcan'a karşı harekete geçmeye çağırdı. 

Gündem

16.10.2024, 23:25

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), militanlarından gelen maddi desteği kaybedince darboğaza girdi.

Örgütün mâlî durumuna ilişkin çarpıcı açıklamalar FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'den geldi. 

15 Temmuz darbe girişiminin bizzat Fetullah Gülen'in bilgisi ve onayıyla yapıldığı itirafıyla geçtiğimiz aylarda Türkiye gündemine oturan eski Pensilvanya sakini, son yayınladığı kayıtta Cevdet Türkyolu ve Mustafa Özcan'a adeta savaş açtı. 

Örgütün yeniden dizayn edilmesini isteyen Ebuseleme Gülen, yeni liderin Cevdet Türkyolu tarafından darp edilerek Pensilvanya'dan dışlanmış Osman Şimşek olması gerektiğini öne sürdü.

Ebuseleme Gülen

FETÖ'ye bağlı 'mahrem imam', 'molla' ve 'abi'leri eski Mısır'ın Amon Rahipleri'ne benzeten Ebuseleme Gülen, Youtube kanalındaki son yayınında şunları söyledi:

Emine Erdoğan, Tiran'da Linda Rama ile bir araya geldi: Kültürel işbirliği vurgusu Emine Erdoğan, Tiran'da Linda Rama ile bir araya geldi: Kültürel... Haberi Görüntüle

ALLAH TÖVBE ETMENİZ İÇİN BENİ SİZE MUSALLAT ETTİ

Allah beni size musallat etti. Amacım size musallat olup tövbe ettirmek. Çünkü siz yoldan çıktınız. Çünkü sizler günahlarının üzerini örtmek için her yolu deneyen zavallılarsınız. 

Açıklamalarım sebebiyle cemaat zor duruma düşmüş ve para toplayamaz olmuşlar. Parasız kaldıklarının ispatı olarak Fetullah Gülen'in son vidyosunu izleyebilirsiniz. 

Nasıl parasız kaldılarsa Gülen'e zarfı veriyor Cevdet (Türkyolu). Sonra "Al çocuğum bunu sen kutuya atacaksın, biz de sen bağışlarken görüntünü kaydedip yayınlayacağız" diyor. Fark ettiniz mi? Gülen'e bile zarfı veren kişi Cevdet. 

Her şey onun elinde. Tüm kontrol ve güç... Gülen bunun elinde kukla olmuş. 'Al çocuğum kutuya at' dercesine veriyor zarfı, o da alıp atıyor kutuya. Bu görüntüyü bilerek verdiriyor Cevdet. Çünkü paralar suyunu çekiyor. "Bakın hocam bile hasta haliyle yardım yapıyor, bakın ve siz de para gönderin" demek istiyor. 

"Damadım Muhammed'in kış bahçesine ihtiyacı var" diyor. "Abileri zarflamam lazım" diyor. "Bu kadar adamı sussunlar diye nasıl zarflayacağım, yapmayın" diyor. "Ekrem'e (Dumanlı) ve çetesine zarf vermezsem bizi satar" diyor. 

Fetullah Gülen'in görüntüleri örgütün propaganda aygıtlarında yer bulmaya devam ediyor.

İstanbul'un klasiği haline geldi! Yine İETT kazası: Yaralılar var! İstanbul'un klasiği haline geldi! Yine İETT kazası: Yaralılar var! Haberi Görüntüle

CEVDET'İN ÖNÜNDE BORSA EKRANI, YANINDA PARA SAYMA MAKİNASI VARDI

Ah be Cevdet... Ne günlerdi o günler değil mi? En kötü günde bile kasanda 20 milyon olurdu. Önünde ekran, borsa açık; yanında para sayma makinası şıkır şıkır... Hizmetin kasasındaki paraları işlet ve sermaye yap kendine. 

Balya balya geliyordu, o da balya balya yiyordu. Hatta Gülen'in "Paraları şu şu akrabama ulaştır" dediği paraları bile çalıyordu. Cevdet efendi bu paralarla ne yaptı söyleyeyim. Cevdet'in 'kavun parasıyla aldım' dediği o villalara gitti. 

Âlî Heyet, gelin açıklayın bu paraları nereye gidiyor. Kim ne kadar maaş alıyor? Cevdet'in damadı ne kadar alıyor? Mollalar ne kadar alıyor? Mustafa Özcan kaç para alıyor? 

Bu paralarla hâlâ Hıristiyanlar için parti veriyor musunuz? Bu paralarla abilerin ev peşinatları ödendi mi? Hizmetin parasıyla business class'ta uçuyor musunuz hâlâ?

Bu paraları benim gibi konuşma kararı almış insanları susturmak için rüşvet olarak kullanıyor musunuz? Bu heriflere hangi vasıflarından dolayı ayda 5'er 6'şar bin zarf veriyorsunuz? 

Size yıllardır Medrese-i Yusufiye diyerek hapiste yatmayı marifetmiş gibi göstermeye çalıştılar. Aslında Hz. Yusuf'un öyküsü dünyanın en güzel hikayesidir. Ama onlar takılmış hapis bölümüne. Bunlar 7 yıldır zarf alıp cağ kebabı yiyor. Akıllanmayacaklar. 

Erdoğan'ın 'İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek' sözleri yankı uyandırdı! İki bakan görevlendirildi: İsrail'in 'Türkiye planı' Meclis'e taşınacak! Erdoğan'ın 'İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek' sözleri yankı uyandırdı! İki bakan... Haberi Görüntüle

MISIR'IN AMON RAHİPLERİ'NE DÖNÜŞTÜLER

Eski Mısır'ın Amon Rahipleri'ne dönüştüler. Abiler Amon'un günümüzdeki rahipleri oldu adeta. Ruhban sınıfı ve statükoya kimse dokunmasın istiyorlar. Kurmuşlar bir düzen, paraları ellerinden gitmesin diye hakkı inkar ediyorlar. Eminim eski Mısır'da da insanlar Amon Rahipleri'ne bakıp bakıp "Vay şu rahip abi ne mübarek!" diyorlardı. 

Abiler siz Hakk'a hizmet ettiğini söyleyen fakat aslında küfre hizmet eden göstermelik din adamlarısınız. Cübbenizi giyip Amon Rahipleri gibi geziyorsunuz kampta. Siz yakında hocanızın putuna da taparsınız. 

Gelin hizmeti sıfırdan başlatalım. Başa Osman Hoca (Şimşek) geçsin. Her şeyi yeniden yapılandırsın. Ulan verdiniz ipleri hırsız Cevdet'e ve katil Mustafa Özcan'a. Milletin anası ağlıyor. Damatlar çetesi de bir yandan. Bu cemaatte eğer bir yeniden başlatma yapacak adam varsa o da Osman Şimşek'tir. 

Restart tuşuna basmamızı engelleyen mollaların, abilerin, esnafların, bölgecilerin Allah bin belasını versin. Hepsi alçak hainlerdir. 

Bir deli olarak sizi akıllı olmaya davet ediyorum. Fetullah Gülen ölecek, sonra başbaşa kalacağız. Ne yani? Bir 8 yıl daha darbecileri saklayacak mısınız? Onların eline zarf, altlarına araba vermeye devam mı edeceksiniz?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading