Yandex Metrica

Filistin'den Ayşenur Eygi açıklaması: Filistin halkı ve liderleri için Ayşenur şehittir

Filistin'den Ayşenur Eygi açıklaması: Filistin halkı ve liderleri için Ayşenur şehittir

Filistin'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Riyad Mansur, katil İsrail tarafından Batı Şeria'da katledilen Ayşenur Ezgi Eygi hakkında "Filistin halkı ve liderleri için Ayşenur şehittir." ifadesini kullandı.  

Gündem

16.09.2024, 23:46

Soykırımcı İsrail'in işgali altındaki Batı Şeria'da katledilen Ayşenur Ezgi Eygi hakkında açıklamalarda bulunan Filistin'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Riyad Mansur,  "Filistin halkı ve liderleri için Ayşenur şehittir." dedi. 

Mansur, AA muhabirinin, "Size geçen hafta işgal altındaki Batı Şeria'da İsrailli keskin nişancı tarafından öldürülen Türk-Amerikan aktivisti Ayşenur Ezgi Eygi hakkında bir soru sormak istiyorum. ABD yönetimi İsrail'in açıklamasını kabul etti ve bunun bir kaza olduğunu söyledi. Görgü tanıkları ise bunun gerçek olmadığını dile getiriyor. Siz bu olayı ve Batı Şeria'daki genel durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu yanıtladı.

Son dakika: Narin Güran cinayetinde 8 tutuklama: Aralarında anne ve abisi de var Son dakika: Narin Güran cinayetinde 8 tutuklama: Aralarında anne ve... Haberi Görüntüle

MANSUR ABBAS'IN YERLEŞKESİNDEN SONSUZLUĞA UĞURLANDI

"Filistin halkı ve liderleri için Ayşenur şehittir." diyen Mansur, Eygi'ye suikast düzenlendiğini kaydetti.

Mansur, Eygi'nin askeri törenle Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın yerleşkesinden ebediyete uğurlandığını ifade etti.

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading