Film sahnesini aratmayan dehşet! Kalabalığa doğru araç sürerek ortalığı savaş alanına çevirdi

Mersin’de film sahnesini aratmayan dehşet anlar yaşandı. Kalabalığa doğru araç sürerek ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. O görüntüler bir cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı. İşte haberin detayları…

Gündem

27.10.2024, 12:24

 

Mersin Pozcu sahilindeki Kültür Park’ta bir kişi tartıştığı inşaların üzerine aracını sürdü. Olay yerinde tartıştığı kişilerin üzerine aracı sürerek, ezmeye çalıştı. Daha sonra park halindeki bir araca çarpıp zarar verirken, cep telefonu kaydıyla alınan görüntüler film sahnesi artmadı.

SİLAH SESLERİ DUYULDU 

 

Olay, Mersin’in merkez Yenişehir ilçesinde Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Kültür Park’ta medya geldi. İki grup arasında çıkan tartışmanın meselesi ise kız arkadaşlarına laf atma iddiası yüzünden olduğu söylendi. Tartışma gittikçe büyüyerek silah seslerinin bile duyulduğu belirtildi. En son cip sürücüsü Serhat A., aracıyla kaldırıma çıkıp parkta tartıştıkları gençlerin üzerine sürdü.

POLİSİ GÖRÜNCE SAKİNLEŞTİLER

Olayı gören çevredeki insanların ihbarı sonrası olay yerine polis ekipleri geldi. Polisin olay yerine gelmesiyle gruplar kontrol altına alındı. Daha sonra cip sürücüsü Serhat A. İle silahı kullanan Mehmet Ö. gözaltına alındı.

FİLM SAHNESİNİ ARATMADI

Diğer taraftan film sahnelerini aratmayan olay, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile saniye saniye kayıt altına alındı. İki grubun parkta tartıştığı sırada olay yerine doğru gelen cipin, gençlerine üzerine doğru hızla sürdüğü ve kaldırımdan inip, park halindeki araca çaptığı anlar kaydedildi. Araca çarptıktan sonra kaçan grup, üzerine sürdüğü bir kişiye çarparak yere düşürdüğü de kameralara yansıdı. Olayın sonunda polis ekiplerinin olay yerine gelerek müdahale ettiği görüldü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading