Yandex Metrica

Sitede Ara

Financial Times Erdoğan'ın ekonomi hamlelerini yazdı: Güçlü lider yatırımcıları çekiyor!

Financial Times Erdoğan'ın ekonomi hamlelerini yazdı: Güçlü lider yatırımcıları çekiyor!

 Financial Times Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son yıllardaki ekonomik hamlelerini yazarak Erdoğan için güçlü lider vurgusunda bulundu. 

Gündem

14.09.2024, 15:24

Financial Times, Erdoğan'ın yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için hamle yaptığını belirtti. Erdoğan’ın “güçlü liderliğine” vurgu yapan Financial Times, 23 Eylül’de Wall Street bankalarıyla yapılacak toplantıya da değindi. 

Yusuf Dikeç hangi reklam filminde oynayacak? Yusuf Dikeç'e reklam teklifi geldi! Yusuf Dikeç hangi reklam filminde oynayacak? Yusuf Dikeç'e reklam teklifi... Haberi Görüntüle

NEW YORK'TA BAŞKAN ERDOĞAN PLANI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eylül ayında New York'ta üst düzey ABD'li iş insanlarıyla bir araya gelmeye hazırlandığını değerlendiren Financial Times, Erdoğan'ın en az dört etkinlik planının olduğunu vurguladı.

Emine Erdoğan'dan Narin Güran mesajı: 'Küçük yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı' Emine Erdoğan'dan Narin Güran mesajı: 'Küçük yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı' Haberi Görüntüle

"GÜÇLÜ LİDER"

Financial Times "Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ve konuya yakın birkaç kişiye göre, Türkiye'nin güçlü lideri ve destekçilerinden oluşan bir heyet, eylül ayının son haftasında yapılacak BM Genel Kurulu ile aynı zamana denk gelecek şekilde en az dört etkinlikte yatırımcıları ve şirket yöneticilerini ikna etmeye çalışacak." ifadelerine yer vererek Erdoğan'ın "güçlü liderliğine" vurgu yapıldı.

Tarihin seyrini değiştirecek kazı çalışması sürüyor! Göbeklitepe kadar eski... Tarihin seyrini değiştirecek kazı çalışması sürüyor! Göbeklitepe kadar eski... Haberi Görüntüle

"YUVARLAK MASA TOPLANTISI"

Erdoğan'ın ABD'ye yönelik hamlesinin Türkiye'nin ekonomik revizyonunu ile aynı döneme geldiğine dikkat çeken Financial Times, TAIK'in Erdoğan'ın 23 Eylül'de 20 Fortune 100 ABD şirketinin yöneticisiyle bir yuvarlak masa toplantısı düzenleyeceğini bildirdiğini vurguladı.

Bakan Tekin duyurdu: 81 ildeki okullarda şehitlere saygı duruşu! Bakan Tekin duyurdu: 81 ildeki okullarda şehitlere saygı duruşu! Haberi Görüntüle

WALL STREET BANKALARI DA ORADA OLACAK

İngiliz gazetesine göre katılımcılar arasında Wall Street bankaları JP Morgan ve Goldman Sachs'ın üst düzey yöneticileri de yer alacak.

Goldman'ın bir sonraki gün Manhattan'daki merkezinde "yeni ekonomik programın mimarı olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın konuşma yapacağı bir Türk yatırım konferansına ev sahipliği yapacağı" belirtildi.

Financial Times, ayrıca Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar ile Sanayi Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın da TAİK ve Citigroup tarafından düzenlenen görüşmelere ev sahipliği yapacağını belirtti.

İlk ders Filistin! Türkiye'de eğitim yılı Gazze vurgusu ile başladı: Çanakkale'den Gazze'ye vatan savunması İlk ders Filistin! Türkiye'de eğitim yılı Gazze vurgusu ile başladı:... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DEN DİKKAT ÇEKEN EKONOMİK HAMLELER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl Tesla ve X'in CEO'su milyarder Elon Musk ile bir araya geldiğini hatırlatan Financial Times, Türkiye'nin BM Genel Kurulu etkinlikleri sırasında da sık sık iş etkinliği düzenlediğini belirtti. 

Financial Times, ayrıca, Erdoğan'ın ve Bakan Şimşek'in çeşitli önlemlerinin ardından yabancı yatırımcıların Türkiye piyasasına döndüğünü ve değerlendirme kuruluşlarının Türkiye'nin kredi notunu yükselttiğini vurguladı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading