Yandex Metrica

Fransız senatörden alçak tehdit: Öcalan'la görüşme olmazsa Türkiye'ye yaptırım olmalı!

Fransız senatörden alçak tehdit: Öcalan'la görüşme olmazsa Türkiye'ye yaptırım olmalı!

Yeşiller Partisi’nden Paris Senatörü olan Anne Souyris, Türkiye'yi,  bebek katili Abdullah Öcalan ve eli kanlı terör örgütü PKK için tehdit etii. Terör örgütünün yayın organına konuşan hadsiz senatör, teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın içinde bulunduğu iddia edilen sözde tecrit koşullarına derhal son verilmesi gerektiğini söyledi.   

Gündem

09.09.2024, 17:12

Yeşiller Partisi’nden Paris Senatörü olan Anne Souyris, Türkiye’de hükümetin devrilmesi gerektiği sözleriyle Türkiye’ye küstahça yaptırım tehdidinde bulundu. Terör örgütüne karşı operasyonların yerine teröristlerle diyalog kurulmasını talep eden Fransız senatör, teröristbaşının da avukatları ve ailesiyle görüştürülmesini talep etti. 

Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm ne zaman? Ayak İşleri 2. bölüm çıktı mı? Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm ne zaman? Ayak İşleri... Haberi Görüntüle

ALÇAK SENATÖRDEN KÜSTAH İSTEK 

Eli kanlı terör örgütünün başı Abdullah Öcalan'dan 'sayın' diye hitap eden Anne Souyris, “CPT’den Sayın Öcalan’ı cezaevinde ziyaret etmesini, sağlık durumunu ve tutukluluk koşullarını kontrol etmesini ve temel haklarına saygı gösterilmesini sağlamasını talep etmek için bu mektubu imzaladık. Amaç aynı zamanda Sayın Öcalan’ın avukatlarına normal ve demokratik bir şekilde erişebilmesi için baskı uygulamaktı” dedi.

Terör örgütünün yayın organına konuşan Fransız senatör, teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın içinde bulunduğu iddia edilen sözde tecrit koşullarına derhal son verilmesi gerektiğini söyledi. 

Narin cinayetinde kopan bacağa ilişkin kan donduran yeni detay: Başka canlının temasına işaret! Narin cinayetinde kopan bacağa ilişkin kan donduran yeni detay: Başka... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN YÜRÜTTÜĞÜ TERÖR OPERASYONLARI GÖZÜNÜ KORKUTTU 

Türkiye'nin yürüttüğü başarılı terör operasyonlarından korkan Fransız senatör, operasyonların durdurulması gerektiğini ileri sürerek  bunun için Avrupa’nın siyasi cesarete ihtiyacı olduğunu ve yavaş davrandığını iddia etti. 

Ekrem İmamoğlu usûlsüz diploma iddiasına dava açamıyor: Girne'den İstanbul'a nasıl geldi? Ekrem İmamoğlu usûlsüz diploma iddiasına dava açamıyor: Girne'den İstanbul'a nasıl... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE EKONOMİK YAPTIRIM TEHDİDİ

Küstah senatör, Türkiye’ye yardımların şartlı hale getirilmesi gerektiğini iddia ederek Öcalan'ın tecrit koşulları düzeltilmezse  “Ekonomik yaptırım uygulanabilir. Askeri harekata başvurmadan da ekonomik yaptırımlar uygulanabilir ama şu an için kimse buna cesaret edemiyor. Demek istediğim, bunu yapabilecek araçlara sahip olduğumuzdur” açıklamasında bulundu. 

Almanya'da Schengen krizi: Düzensiz göçü engellemek için sıkı denetim başlıyor Almanya'da Schengen krizi: Düzensiz göçü engellemek için sıkı denetim başlıyor Haberi Görüntüle

TÜRK DEMOKRASİSİNE MÜDAHALE ÇAĞRISINDA BULUNDU 

Hadddini aşmaya devam ederek Türkiye’de hükümetten “rejim” olarak söz eden küstah senatör Souyris, “Türkiye’de var olan rejimden kurtulmak gerektiği”ni söyledi. Teröre destek veren belediyelere kayyum atanmasının sorun olduğunu savundu.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

2

0

0

2

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading