Funda Bonomo neden intihar etti? Can Bonomon'un ablası Funda Bonomo kimdir?

Funda Bonomo neden intihar etti? Can Bonomon'un ablası Funda Bonomo kimdir?

Ünlü şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo'nun ablasının intihar ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki, Funda Bonomo neden intihar etti?

Gündem

10.10.2024, 18:56

Ünlü şarkıcı Can Bonomo zor günler geçiriyor. Ablası Funda Bonomon'un intihar ettiği iddiaları gündemde yer alırken sanatçıdan gelen son dakika açıklaması her şeyi gün yüzüne çıkardı. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Bonomo, "Ailemiz son günlerde zor bir süreçten geçiyor" dedi.

Can Bonomo'ya ablasından üzücü bir haber geldi. Funda Bonomo'nun intihar ettikte hemen sonra İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındığı iddiaları sonrasında aileden açıklama geldi. 

Can Bonomo, "Ailemiz son günlerde zor bir süreçten geçiyor. Ablam erken müdahale sayesinde şu an stabil durumda ve uzun bir iyileşme sürecine girdi. Ona destek olabilmek adına tüm sevenleri olarak yanındayız. Ablam bize mental ve duygusal sağlığın önemini ve asla ihmal edilmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Bu süreçte bizlere saygı ve sevgiyle yaklaşan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Funda Bonomo

TBMM'de mesai başlıyor: Ortadoğu'daki gelişmeler ele alınacak: İşte masadaki diğer gündem maddeleri TBMM'de mesai başlıyor: Ortadoğu'daki gelişmeler ele alınacak: İşte masadaki diğer... Haberi Görüntüle

FUNDA BONOMO KİMDİR?

Funda Bonomo, ünlü şarkıcı ve müzisyen Con Bonomo'nun ablasıdır. 40 yaşında olan Funda Bonomo, intiharın ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altın alınmıştır. İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan ablasının neden intihara teşebbüs ettiği hakkında bir açıklama yapılmamıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading