Sitede Ara

Furkan Olgun kimdir, neden öldü?

Furkan Olgun kimdir, neden öldü?

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli AK Parti İl Gençlik Kolları üyesi Furkan Olgun’un 21 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Furkan Olgun kimdir?

Gündem

08.10.2024, 14:27

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 21 yaşındaki Denizli AK Parti İl Gençlik Kolları üyesi Furkan Olgun’un hayata veda ettiğini söyledi. Olgun’un cenazesi 8 Ekim’de Hilal Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından öğle namazını müteakip Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Denizli’de AK Parti İl Gençlik Kolları'nda aktif olarak görev alan Furkan Olgun’un vefatı, gençlik teşkilatı ve sevenleri arasında büyük bir üzüntüye neden oldu.

Furkan Olgun

90'lı yıllara damga vurmuştu! 'Sanal Bebek' geri dönüyor: İşte Tamagotchi’nin yeni versiyonları... 90'lı yıllara damga vurmuştu! 'Sanal Bebek' geri dönüyor: İşte Tamagotchi’nin... Haberi Görüntüle

FURKAN OLGUN NEDEN ÖLDÜ?

Denizli AK Parti İl Gençlik Kolları üyesi olan 21 yaşındaki Furkan Olgun, lösemi nedeniyle hayatını kaybetti. Bir süredir lösemi tedavisi gören Olgun, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Baba Yücel Güngör paylaşımında, “Dava ve yol arkadaşımız Furkan Olgun kardeşimizin Hakk’a yürüdüğünü derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumun ailesine, AK Parti Gençlik Kolları teşkilatımıza ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading