Yandex Metrica

G13 otobüsleri neden kaldırıldı, ne zaman başlayacak? Erzurum Çat G13 otobüs seferleri saat kaçta?

G13 otobüsleri neden kaldırıldı, ne zaman başlayacak? Erzurum Çat G13 otobüs seferleri saat kaçta?

Erzurum merkez ile Çat ilçesi arasında sefer yapan G13 hattı alınan karar sonrası kaldırıldı. Seferlerin iptal edilmesi üzerine G13 otobüsleri neden kaldırıldı, ne zaman başlayacak? Erzurum Çat G13 otobüs seferleri saat kaçta? soruları bölge halkı tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

02.09.2024, 14:30

Erzurum'dan Çat ilçesine sefer yapan otobüs hattı G13 iptal edildi. G13 ile yolculuk yapan binlerce kişi ise seferlerin neden kaldırıldığını ve yeni otobüs hattının ne zaman geleceğini merak ediyor. Çat ilçesine sefer yapan G13 hattının kaldırılması bölge halkını zor durumda bıraktı. 

5 yılda 200 milyar TL'lik yatırım! Türkiye'de Ar-Ge çalışmaları hız kazandı 5 yılda 200 milyar TL'lik yatırım! Türkiye'de Ar-Ge çalışmaları hız... Haberi Görüntüle

G13 OTOBÜSLERİ NEDEN KALDIRILDI?

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 1 Eylül'den itibaren Çat ilçesine düzenlenen G13 hatlı otobüs seferlerinin iptal edileceğini duyurmuştu. İptal kararının nedeni açıklanmazken bölgeye yakın zamanda yeni bir hat ile otobüs seferlerlerinin düzelenmesi bekleniyor. Bölgedeki vatandaşların madur edilmemesi için yakın zamanda ulaşım konusunda yeni bir plan yapılması bekleniyor. 

İletişim Başkanı Altun'dan 333. gün paylaşımı: 'Gazze için susma' İletişim Başkanı Altun'dan 333. gün paylaşımı: 'Gazze için susma' Haberi Görüntüle

ERZURUM ÇAT G13 OTOSÜS SEFERLERİ SAAT KAÇTA?

Erzurum Çat G13 otobüs seferleri için https://ulasim.erzurum.bel.tr/guzergah.aspx adresinden bilgi alabilirsiniz. Erzurum Belediyesi G13 hattının 1 Eylül itibari ile iptal edileceği duyurmuştu.

Rebecca Cheptegei kimdir? Rebecca Cheptegei nasıl öldü? Rebecca Cheptegei kimdir? Rebecca Cheptegei nasıl öldü? Haberi Görüntüle

G13 SEFERLERİ YENİDEN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

G13 seferinin iptal edilmesi tartışma konusu oldu. Çat halkı arasında büyük tepki topladı. İlçe sakinleri, ulaşım haklarının ihlal edildiğini belirterek, kararın geri çekilmesini talep etti. Özellikle yaşlılar, engelliler ve öğrenciler, bu durumun günlük hayatlarını olumsuz etkilediğini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading