Galatasaray-Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta başlayacak?

Galatasaray-Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta başlayacak?

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun başalmasına sayılı günler kaldı. Takımlar yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ederken sezonun açılışı ise Galatasaray-Hatayspor maçı ile yapılacak. Peki Galatasaray-Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta başlayacak?

Gündem

24.07.2024, 17:05

Süper Lig 2024-2025 sezonunun açılış maçı Galatasaray ile Hatayspor arasında oynanacak. Süper Lig'de 1. ve 2. haftanın maç programı TFF tarafından açıklandı. 

Psikiyatristler Türkiye'nin gündemine oturan 'sur canisi' Semih Çelik'i analiz etti:  Çok zeki bir psikopat! Psikiyatristler Türkiye'nin gündemine oturan 'sur canisi' Semih Çelik'i analiz etti:... Haberi Görüntüle

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Sezonun açlışış maçında Galatasaray kendi sahasında Hatayspor'u ağırlayacak. Karşılaşma 9 Ağustos Cuma günü başlayacak. RAMS Park'ta oynanacak maça on binlerce sarı kırmızılı taraftar da tribünde yerini alacak. 

Sağlık çetesi çökertilince kudurdu! Savcıya makam odasında alçak tehdit: Dışarda mermiye kafa atacak adamlarımız var! Sağlık çetesi çökertilince kudurdu! Savcıya makam odasında alçak tehdit: Dışarda... Haberi Görüntüle

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Karşılaşma saat 21.00'de başlayacak. Hava sıcaklığına göre maçta su arası verilmesi de gündeme gelebilir. 

 

 

açıklandı. Sezonun açılış maçı 9 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de Galatasaray ile Hatayspor arasında oynanacak.

*****

 

 

Trendyol Süoper Lig'de 2024-2025 sezonunun ilk 2 haftalık maç programı açıklandı.

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading