Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray-PAOK maçı şifresiz mi? GS-PAOK maçı hangi kanalda?

Galatasaray-PAOK maçı şifresiz mi? GS-PAOK maçı hangi kanalda?

Süper Lig'de Feberbahçe'yi 3-1'lik skorla yenene Galasaray gözünü bu kez Avrupa Ligi maçına çevirdi. Galatasaray kendi evinde 25 Eylül Çarşamba günü Yunanistan'ın zorlu ekiplerinden PAOK ile karşılaşacak. Galatasaray PAOK maçını televizyondan izlemek isteyen spor severler Galatasaray-PAOK maçı şifresiz mi? GS-PAOK maçı hangi kanalda? sorularına yanıt arıyor.

Gündem

23.09.2024, 13:25

Galatasaray-PAOK UEFA Avrupa Ligi maçı heyecanla bekleniyor. Karşılaşma öncesi Galatasaray tüm hazırlıklarını tamamladı. Yıldız oyuncularının da kadroda yer alması beklenirken maçın hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Galatasaray-PAOK maçı şifresiz mi? GS-PAOK maçı hangi kanalda? soruları sarı kırmızılı taraftarlarca sıkça sorulmaya başlandı.

Eylem için Türkiye'ye gelmişti! PKK'nın üst düzey sorumlularından 'Haydar Ali Cuma' adlı terörist kıskıvrak yakalandı Eylem için Türkiye'ye gelmişti! PKK'nın üst düzey sorumlularından 'Haydar Ali... Haberi Görüntüle

GALATASARAY PAOK MAÇI ŞİFRESİZ KANALDA MI?

Galatasaray-PAOK maçı ülkemizden şifresiz naklen izlenebilecek. Zorlu mücadele 25 Eylül Çarşamba günü saat 22:00'de başlayacak. Dev maç TRT 1 ekranından yayınlanacak. Maçı izlemek isteyenler TRT1'in şifresiz olan kanalını uydu frekansına taratması gerekiyor. 

FED faiz indirirse gram altın ne olur? Altın yükselir mi düşer mi? FED faiz indirirse gram altın ne olur? Altın yükselir mi... Haberi Görüntüle

GS-PAOK MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray-PAOK maçı TRT1 ekranlarından şifresiz yayınlanacak. Karşılaşma karasal yayın kuralları gereği şifresiz TRT frekansından izlenebilecek. 

RTÜK'ten Halk TV'ye 'Devlet Bahçeli' cezası! RTÜK'ten Halk TV'ye 'Devlet Bahçeli' cezası! Haberi Görüntüle

GALATASARAY UEFA AVRUPA LİGİ MAÇLARI 

25 Eylül | Galatasaray - PAOK 

3 Ekim | RFS - Galatasaray 

23 Ekim | Galatasaray - Elfsborg 

7 Kasım | Galatasaray - Tottenham 

29 Kasım | Alkmaar - Galatasaray 

12 Aralık | Malmö - Galatasaray 

21 Ocak | Galatasaray - D.Kiev 

30 Ocak | Ajax - Galatasaray 

Türk aktör taklidi yaparak Polonyalı kadınları dolandırdılar! Nijeryalı dolandırıcıların oyunu pes dedirtti! Türk aktör taklidi yaparak Polonyalı kadınları dolandırdılar! Nijeryalı dolandırıcıların oyunu... Haberi Görüntüle

GALATASARAY KAÇINCI OLURSA AVRUPA LİGİ'NDEN ÇIKAR?

Galatasaray 8 maçın ardından puan sıralamasında 36 takım arasından ilk 8’e girmesi durumunda doğrudan play-off turuna yükselecek. 9. ve 24. sıra aralığı ise Son 16’ya kalmak için play-off oynayacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading