Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray-Parma maçı ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray-Parma maçı ne zaman, hangi kanalda?

Avusturya’da hazırlıklarına devam eden Galatasaray son hazırlık maçında Serie A takımlarından Parma ile karşılaşacak. Galatasaray Süper Kupa öncesi son önemli hazırlık maçına çıkacak. Galatasaray-Parma maçı ne zaman, hangi kanalda? soruları ise sarı kırmızılı taraftarlarca sıkça soruluyor.

Gündem

26.07.2024, 18:14

Avusturya kampının son günlerine giren Galatasaray İtalya'nın güçlü takımlarından Parma ile karşılaşacak. Beşiktaş ile oynnacak Süper Kupa maçına da hazırlık anlamı taşıyan Parma maçına taraftarlar da büyük ilgi gösteriyor. Maçı televizyondan izlemek isteyen spor severler Galatasaray-Parma maçı ne zaman, hangi kanalda? sorularına yanıt arıyor.

İstanbul'da taksi sayısı 31 bin mi oldu? İstanbul'da ticari sarı taksi sayısı kaç oldu? İstanbul'da taksi sayısı 31 bin mi oldu? İstanbul'da ticari sarı... Haberi Görüntüle

GALATASARAY-PARMA MAÇI HANGİ KANALDA?

Sarı-kırmızılılar, İtalya Serie A takımlarından Parma ile hazırlık maçında karşılaşacak. Zorlu mücadele sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.

D-100 kara yolunu sağanak vurdu: Araçlar mahsur kaldı! Ulaşım durma noktasına geldi D-100 kara yolunu sağanak vurdu: Araçlar mahsur kaldı! Ulaşım durma... Haberi Görüntüle

GALATASARAY-PARMA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Galatasaray  son hazırlık karşılaşmasında Parma ile karşılaşacak. Maç 28 Temmuz'da saat  21:15’te başlayacak. Galatasaray-Parma maçı Avusturya’nın Linz şehrinde bulunan Raiffeisen Arena’da oynanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading