Yandex Metrica

Galatasaray Tottenham maçı ne zaman? Avrupa Ligi GS-Tottenham maçı hangi gün?

Galatasaray Tottenham maçı ne zaman? Avrupa Ligi GS-Tottenham maçı hangi gün?

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin kura çekimi yapıldı. Galatasaray'ın ilk rakibi Tottenham oldu. Galatasaray oldukça zorlu maçlara çıkacak. Taraftarlar ise takımlarını destekleyecek. Peki Galatasaray Tottenham maçı ne zaman? Avrupa Ligi GS-Tottenham maçı hangi gün?

Gündem

30.08.2024, 14:33

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki ikinci ve üçüncü organizasyonu UEFA Avrupa Ligi ile UEFA Konferans Ligi'nde kura çekimi, Monako'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirildi. Kura çekilişinde temsilcilerimizin rakipleri de belli oldu. Galatasaray kurada ilk olarak Tottenham ile eşleşti. Peki Galatasaray Tottenham maçı ne zaman? Avrupa Ligi GS-Tottenham maçı hangi gün?

Silah kaçakçılarına 81 ilde MERCEK darbesi: Binlerce kişi yakalandı Silah kaçakçılarına 81 ilde MERCEK darbesi: Binlerce kişi yakalandı Haberi Görüntüle

GALATASARAY TOTTENHAM MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray Tottenham maçının başlama saati henüz resmi olarak duyurulmadı. Avrupa Ligi'nde sezonun ilk maçları 25-26 Eylül tarihinde oynanacak.

35 köpeği karantinadan kaçırmıştı! Buket Özgünlü mama paralarını bakın nerede yemiş 35 köpeği karantinadan kaçırmıştı! Buket Özgünlü mama paralarını bakın nerede... Haberi Görüntüle

TEMSİLCİLERİMİZİN RAKİPLERİ 

Fenerbahçe'nin rakipleri: Slavia Prag (D), Manchester United (E) (Kura çekimi devam ediyor)

Galatasaray'ın rakipleri: Tottenham (E), Ajax (D) - (Kura çekimi devam ediyor)

Beşiktaş'ın rakipleri: E. Frankfurt (E), Ajax (D) - (Kura çekimi devam ediyor)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading