Galatasaray UEFA'dan ceza mı alacak?

Galatasaray UEFA'dan ceza mı alacak?

Tete transferi konusunda UEFA'dan ceza alma riski bulunan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek mali tablodan dolayı da UEFA'nın sıkı denetiminde olduğunu belirtti. Özbek negatif özsermayeyi dözeltmemeleri durumunda UEFA'dan ceza gelebileceğini açıkladı.

Gündem

06.07.2024, 12:31

Geçtiğimiz sezonu da şampiyon tamamlayarak taraftarlarına büyük bir sevinç yaşatan Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına erken başladı. Teknik direktörü Okan Buruk yönetiminde antrenmanlara ve hazırlık kampına başlayan Galatasaray'da Tete transferi nedeniyle tazminat cezası alıp almayacağı merak ediliyordu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek  olağanüstü genel kurulda yaptığı açıklamada kulübün mali tablosona değindi. Negatif öz sermaye nedeniyle Galatasaray'ın UEFA'dan ceza alabileceğini belirtti.

Son dakika... Kabine toplantısı sona erdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Son dakika... Kabine toplantısı sona erdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Haberi Görüntüle

GALATASARAY UEFA'DAN CEZA ALACAK MI?

Olağanüstü genel kurul toplantısında konuşan Dursun Özbek  kulüp taşınmazları konusunda yetki isteyecek. Özbek açıklamasında "UEFA devamlı tepemizde. Negatif öz sermaye durumundayız şu anda. Bunu derhal düzelt diyorlar bize. Negatif öz sermayeyi düzeltmenin yolu da yapamazsak zaten büyük bir ihtimalle cezaya muhatap olacağız. Bunun yolu da bu alınacak avanstan geçiyor çok detay veremiyorum." dedi.

Muhammet Aydın kimdir? Ferdi Tayfur'un damadı tutuklandı mı? Muhammet Aydın kimdir? Ferdi Tayfur'un damadı tutuklandı mı? Haberi Görüntüle

TETE TRANSFERİNDE GALATASARAY CEZA ALIR MI?

Tete transferinde Galatasaray'ın iyi bir araştırma ve sorgulama yaptıktan sonra transferi gerçekleştirdiği öğrenildi. Tete transferinde cezai sorumluluğun kulüpte değil olyuncuda olduğu belirtilirken tazminat beklentisinin oldukça zayıf olduğu belirtildi. Tete konusunda Galatasaray'ın ceza alması beklenmiyor. 

Teknofest Adana ne zamana kadar açık? Teknofest ne zaman bitecek? Teknofest Adana ne zamana kadar açık? Teknofest ne zaman bitecek? Haberi Görüntüle

ÖZBEK YETKİ İSTEYECEK

Galatasaray Başkanı, Galatasaray Adası, Florya Metin Oktay Tesisleri arazisi, Mecidiyeköy binası, Kemerburgaz'da inşaatı devam eden yeni kamp tesisleri, Büyükçekmece arazisi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Kalamış Tesisleri, Burhan Felek Ergun Gürsoy Yüzme Havuzu, Maslak Nevzat Özgörkey Binicilik Tesisleri, Beyoğlu Hasnun Galip Binası ve Küçükçekmece kürek tesislerinde faaliyetlerin yürütülmesi, ilgili hukuki işlem ve tasarrufların gerçekleştirilmesi bakımından 31 Mayıs 2026 tarihine kadar yetki verilmesini isteyecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading