Yandex Metrica

Galatasaray-Young Boys maçı TRT1'de mi? GS'nin maçı şifresiz kanalda mı?

Galatasaray-Young Boys maçı TRT1'de mi? GS'nin maçı şifresiz kanalda mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys takımıyla karşılaşacak olan Galatasaray ilk maçta rakibine 3-2 yenildiği için ikinci karşılaşmada tur atlayabilmek için rakibini mutlaka yenmek zorunda. Gaalatasaray'ın zorlu mücadelesini televizyondan izlemek isteyen taraftarlar ise Galatasaray-Young Boys maçı TRT1'de mi? GS'nin maçı şifresiz kanalda mı? sorularına yanıt arıyor.

Gündem

27.08.2024, 08:41

Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçının Galatasaray kendi sahasında Young Boys ile karşılaşacak. 27 Ağustos Salı günü oynanacak zorlu karşılaşmaya temsilcimiz mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Galatasaray'ın turu geçmesi için Young Boys'u mağlup etmesi gerekiyor. İlk maçta rakibine 3-2 yenilen Galatasaray skor avantajını rakibine kaptırdı. 

Rebecca Cheptegei kimdir? Rebecca Cheptegei nasıl öldü? Rebecca Cheptegei kimdir? Rebecca Cheptegei nasıl öldü? Haberi Görüntüle

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇI TRT1'DE Mİ?

Galatasaray Young Boys maçı yayın bilgisi belli oldu. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçı TRT 1 ve Tabii platformundan canlı yayınlanacak. 

35 köpeği karantinadan kaçırmıştı! Buket Özgünlü mama paralarını bakın nerede yemiş 35 köpeği karantinadan kaçırmıştı! Buket Özgünlü mama paralarını bakın nerede... Haberi Görüntüle

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇINA ŞİFRE GİRECEK Mİ?

Galatasaray Young Boys maçına ulusal yayın standartları nedeniyle şifre girebiliyor. TRT kanallarını güncelleyrek şifresiz olan kanaldan maçı izleyebilirsiniz. 

Dilruba Kayserilioğlu yeniden tutuklanacak mı? 7.5 ay hapis cezası alan Dilruba cezaevine girecek mi? Dilruba Kayserilioğlu yeniden tutuklanacak mı? 7.5 ay hapis cezası alan... Haberi Görüntüle

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray Young Boys maçı saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT 1'den canlı olarak takip edilebilecek.

GSS borcu ödenmezse ne olur? Haciz gelir mi? GSS borcu nasıl silinir? GSS borcu ödenmezse ne olur? Haciz gelir mi? GSS borcu... Haberi Görüntüle

MUSLERA OYNAYACAK MI?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Muslera'nın sakatlığı konusunda yaptığı açıklamada "Antrenmana çıktı. Takımla da deneyeceğiz. Oynayabilecek durumda olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Son dakika: Sisi yarın Ankara'ya geliyor Son dakika: Sisi yarın Ankara'ya geliyor Haberi Görüntüle

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇI HAKEMİ KİM?

Galatasaray Young Boys maçında Norveç Futbol Federasyonundan hakem Espen Eskas düdük çalacak. Karşılaşmada VAR hakemi Rob Dieperink ile yardımcısı Erwin Blank olacak.

GALATASARAY YOUNG BOYS İLE BERABERE KALIRSA NE OLUR, LENİR Mİ?

İsviçre'de yapılan turun ilk maçını Young Boys 3-2 kazandı. Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi'ne girebilmek için 2 farklı galibiyete ihtiyaç duyacak.

Müsabaka 1 farklı sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğüyle sona ererse uzatmalara geçilecek. Beraberlikte ve konuk takım galibiyetinde ise turu geçen taraf Young Boys olacak.

Elenen takım yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading