Yandex Metrica

Galatasaray-Young Boys özeti ve önemli anları (0-1)

Galatasaray-Young Boys özeti ve önemli anları (0-1)

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys ile karşılaşan Galatasaray aradığı golleri bulamadı. Young Boys attığı golle temsilcimizi 1-0 yenerek turnuvaya katılan takım oldu. Galatasaray-Young Boys maç özeti izle seçeneği karşılalmayı izleyemeyen spor severler tarafından internette yayınlandı.

Gündem

28.08.2024, 08:48

Devler Ligi play-off turunda İsviçre'nin Young Boys takımı ile karşılaşan Galatasaray ilk maçra rakibine 3-2 yenilmişti. Rövanş maçında kendi sahasında rakibini ağırlayan Galatasaray yediği golle maçtan 1-0 ayrıldı ve turnuvaya veda etti.

Son dakika... Dışişleri'nden İsrailli küstah bakan Katz'a cevap: 'Adı geçen şahsın soykırımcı Netanyahu hükümetinde dahi itibarı bulunmamaktadır' Son dakika... Dışişleri'nden İsrailli küstah bakan Katz'a cevap: 'Adı geçen... Haberi Görüntüle

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇ ÖZETİ İZLE

Galatasaray kendi sahasında Young Boys'u ağırladı. Karşılaşma sonunda temsilcimiz1-0 mağlup oldu. Galatasaray-Young Bpys maç özeti izle seçeneği TRT Spor internet sitesi ve sosyal medya platformlarında yayınlandı.

İlk maçta 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılılar bu maın rövanşında rakibini en az 2 farklı yenmek zorundaydı. Galatasaray kötü bir oyun ortaya koydu ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Young Boys, 87.dakikadaki Alan Virginius ile 1-0 öne geçti.

Virginius'un golünden sonra sarı-kırmızılıların kalecisi Fernando Muslera rakibine tekme attığı gerekçesiyle kırmızı kart gördü.

Galatasaray, maç boyunca olduğu gibi birçok net fırsatı kalan kısa sürede de değerlendiremedi. Böylelikle sahadan 1-0 mağlup ayrılan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık beka meselesidir! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık beka meselesidir! Haberi Görüntüle

GALATASARAY AVRUPA'DAN ELENDİ Mİ?

Devler Ligi'ne katılım şansını kaybeden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Avrupa Ligi'nde kura çekimi 30 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading