Yandex Metrica

Galatasaray'ın maçı ertelendi mi? Galatasaray'ın bu hafta Süper Lig maçı yok mu?

Galatasaray'ın maçı ertelendi mi? Galatasaray'ın bu hafta Süper Lig maçı yok mu?

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için İsviçre'nin Young Boys takımı ile zorlu bir maça çıkacak olan Galatasaray'ın Süper Lig'de oynayacağı maçın ertlendiği TFF tarafından açıklandı. Taraftarlar ise Konyaspor-Galatasaray maçı ertelendi mi? Galatasaray'ın bu hafta Süper Lig maçı yok mu? sorularını sormaya başladı. Galatasaray'ın Konyaspor maçı belirlenen tarihte oynanacak. Galatasaray'ın Gaziantep FK ile Süper Lig'in 3. haftasında oynayacağı maç eretlendi.

Gündem

16.08.2024, 17:24

TFF'den gelen son açıklamaya göre Süper Lig'de 3 maç iiçin erteleme kararı alındı. Avrupa Kupalarında mücadele eden Türk takımlarının rakipleri ile daha iyi şartta mücadele etmesi için karşılaşmalar ertelendi. Süper Ligin 3. haftasında Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir'in rakipleriyle oynayacağı maçlar iptal edildi. 

Narin'in amcasının Facebook paylaşımları ortaya çıktı! Şoke eden detaylar: Kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek! Narin'in amcasının Facebook paylaşımları ortaya çıktı! Şoke eden detaylar: Kimse... Haberi Görüntüle

KONYASPOR-GALATASARAY MAÇI ERTELENDİ Mİ?

Galatasaray Süper Lig'in 2. haftasında Konyaspor deplasmanına gidecek. Bu maç ertelenmedi. Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray-Gaziantep FK maçı ileri bir tarihe ertelendi. 

İstanbul'u kana bulayacaktı! Bombalı eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı terörist Bağcılar'da yakalandı İstanbul'u kana bulayacaktı! Bombalı eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı terörist Bağcılar'da yakalandı Haberi Görüntüle

GALATASARAY-GAZİANTEP MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

TFF'den yapılana açıklamaya göre; ertelenen Galatasaray - Gaziantep FK müsabakası 24, 25, 26 Eylül tarihlerinden birinde oynanacak. İlerleyen günlerde maçın net günü ve saati duyurulacaktır. 

PKK'ya ağır darbe: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 terörist öldürüldü PKK'ya ağır darbe: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'DE HANGİ MAÇLAR ERTELENDİ?

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanması gereken Galatasaray - Gaziantep FK, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK müsabakaları federasyonumuz tarafından ertelenmiştir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading