Game of Thrones eşyaları rekor fiyatlarla satışa sunuldu: Demir taht kaç milyon dolara satıldı?

Game of Thrones eşyaları rekor fiyatlarla satışa sunuldu: Demir taht kaç milyon dolara satıldı?

Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinin ikonik aksesuarları, satışa sunuldu. Müzayede kapsamında 900'den fazla kostüm, dekor, zırh, kılıç ve mücevher yer aldı. Ancak dikkat çekici satış dizinin simgesi Demir Taht oldu.

Gündem

14.10.2024, 19:01

Dünya çapında büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilen ve izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinde kullanılan "Demir Taht", geçtiğimiz günlerde yapılan açık artırmada 1,5 milyon çapında alıcı buldu. Heritage Auctions müzayedesinde gerçekleşen bu tarihi satışta, dizinin ikonik simgelerinden birini almak isteyen hayranlar için büyük bir fırsat oldu.

Anlattıkları çok korkunç! İki kadını katleden Semih Çelik'in çektiği video ortaya çıktı! Anlattıkları çok korkunç! İki kadını katleden Semih Çelik'in çektiği video... Haberi Görüntüle

21 MİLYON DOLAR GELİR ELDE EDİLDİ 

Dizide ünlü "Demir Taht", 8 sezon boyunca Westeros'un taht kavgalarının sembolü haline gelmişti. Müzayedede, 1,5 milyon dolara satılan "Demir Taht" dizini dışında birçok ünlü eşyası da satışa sunuldu. Müzayedede 900'den fazla kostüm, zırh, kılıç ve dekoratif parça aldı. Toplamda 21 milyon doları aşan bir gelir elde edilildi. 

Rafael Nadal tenisi bıraktı mı? Nadal sakat mıydı? Rafael Nadal tenisi bıraktı mı? Nadal sakat mıydı? Haberi Görüntüle

LENA HEADEY'İN SON SAHNEDE GİYDİĞİ ELBİSE REKOR FİYATA SATILDI 

Ayrıca, dizinin ikonik karakterlerinden Jon Snow'un kullandığı kılıç ise, yaklaşık 400 bin dolara satıldı. Cersei Lannister rolünde Lena Headey'in dizinin son sahnesinde giydiği elbise ise, 137 bin 500 dolara satıldı. 

Ayşenur Halil, Semih Çelik ile sevgili miydi? Ayşenur Halil Kimdir? Kaç yaşındaydı? Ayşenur Halil, Semih Çelik ile sevgili miydi? Ayşenur Halil Kimdir?... Haberi Görüntüle

İNSANLAR DİZİNİN BÜYÜSÜNDEN BİR PARÇA İSTİYORLAR 

Müzadeye evinin Başkan Yardımcısı Joe Maddalena, "Bunlar, George R.R. Martin'in harika romanlarını uyarlamak için yorulmadan çalışan Emmy ödüllü kostüm ve dekor tasarımcıları ve tarafından yapılmış olağanüstü hazineler. İnsanlar 'Game of Thrones'un büyüsünden bir parça istiyordu" dedi. 

Ayrıca Maddalena, müzayedeye 4 bin 500'den fazla alıcının katıldığını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading