Gasilhanede akıllara durgunluk veren olay! Cenaze yıkanırken gözlerini açtı

Gasilhanede akıllara durgunluk veren olay! Cenaze yıkanırken gözlerini açtı

Hatay’da 1 yıldır kanserle mücadele eden ve geçtiğimiz günlerde vefat eden Necah Abu Hıdır’ın suyla temasında gasilhanede gözlerini açması paniğe neden oldu. 

Gündem

15.10.2024, 12:29

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Fatih'te cenaze namazında ölmediği anlaşılan yaşlı vatandaşın benzer bir olay da Hatay'da meydana geldi.

Antakya'da ikamet eden yabancı uyruklu 60 yaşındaki Necah Abu Hıdır isimli vatandaş, bir yıldır mide kanseriyle mücadele ettikten sonra durumu fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Uzun bir süre hasatanede tedavi gören Necah Abu Hıdır, 3 gün önce hayatını kaybetti. Reyhanlı Devlet Hastanesi'nden ailesi tarafından cansız bedeni teslim alınan Necah Abu Hıdır'ın cenazesi defnedilmek üzere Reyhanlı mezarlık kompleksine getirildi. 

Küçük kız çocuğuna tehdit ve istismara jet müdahale! Ali Yerlikaya tüm gelişmeleri paylaştı: Tek tek yakalayacağız Küçük kız çocuğuna tehdit ve istismara jet müdahale! Ali Yerlikaya... Haberi Görüntüle

CENAZE YIKANIRKEN GÖZLERİ AÇILDI

Hayatını kaybeden kadının cansız bedeninin gasilhanede yıkandığı sırada akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kadının suyla temasıyla birlikte gözlerinin açılması bir oldu. Bu esnada büyük büyük bir panik yaşandı. Ailenin de durumu fark etmesi üzerine gasilhaneye sağlık ekipleri çağrıldı. 

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin, yaptıkları kontrollerin ardından kadının cansız bedeni yeniden hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde kadının ölümünün daha önceden gerçekleştiği tespit edildi. Kadının cenazesi yeniden Reyhanlı Mezarlık kompleksine getirilerek işlemlerin ardından defnedildi. Hıdır'ın ailesi annelerinin gasilhanede yeniden canlandığını iddia ederek annelerinin iki kez can verdiğini söylediler.

Şahan Gökbakar hapis mi yatacak? 10 yıla kadar hapsi isteniyor! Şahan Gökbakar hapis mi yatacak? 10 yıla kadar hapsi isteniyor! Haberi Görüntüle

"3 DEFA SES ÇIKARDI"

Annesini gasilhanede yıkanırken 3 defa ses çıkardığını öne süren Ahmed Hakim, "Sabah hastane aradıktan sonra annemin cenazesini almaya gittim. Annemi gasilhanede yıkarken 3 defa ses çıkarttı. Annemin yaşadığını düşünerek ambulansı aradık. Annemi tekrardan hastaneye götürdüler." dedi.

Annesinin gasilhanede canlanarak 2 kez can verdiğini iddia eden Zafer Hakim, “Annemin cenazesini almak için ailecek oraya gittik. Morgtan aldıktan sonra cenazesi sıcaktı. Cenazeyi yıkarken annem gözünü açtı. Annem gözünü açtıktan sonra 3 defa 'ah ah' dedi." ifadelerini kullandı.

Hakim, sağlık ekiplerinin annesinin muayene sonucunda öldüğünü söylediklerini kaydetti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading