Yandex Metrica

Gaziantep'e göktaşı mı düştü? Hatay ve Şanlıurfa'da meteor nereye, hangi ilçeye düştü?

Gaziantep'e göktaşı mı düştü? Hatay ve Şanlıurfa'da meteor nereye, hangi ilçeye düştü?

Türkiye'nni Düneydoğu Anadolu Bölgesi'nde meteor yağmuru görüldü.  Gökyüzünden süzülerek alev topuna dönen göktaşı bölgede pek çok ilde gecenin bir anda aydınlanmasına neden oldu. Göktaşı Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay'da görüldü. Peki Gaziantep'e göktaşı mı düştü? Hatay ve Şanlıurfa'da meteor nereye, hangi ilçe ve mahalleye düştü?

Gündem

07.09.2024, 11:37

Türkiye’nin birçok kentinde 7 Eylül gece yarısında göktaşı düşerken görüldü. Gökyüzünde atmosfere girdiği anda alev topuna dönen göktaşı pek çok ilimizde gecenin gündüze dönmesine neden oldu. Geceyi aydınlatan göktaşı pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Gaziantep'e göktaşı mı düştü? Hatay ve Şanlıurfa'da meteor nereye, hangi ilçeye düştü? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaya başlandı.

2024 İŞKUR TYP başvurusu | Okullara güvenlik görevlisi, temizlikçi İŞKUR başvurusu başladı mı? 2024 İŞKUR TYP başvurusu | Okullara güvenlik görevlisi, temizlikçi İŞKUR... Haberi Görüntüle

GAZİANTEP'E GÖKTAŞI MI DÜŞTÜ?

Gaziantep'te gece saatlerinde göktaşı heyecanı yaşandı. Göktaşı olduğu düşünülen cismin nereye, hangi ile ve ilçeye düştüğü tespit edilemedi. 

Çalışanlara büyük müjde! Tatiller uzuyor esnek mesai gündeme geliyor! Yeni çalışma modellerinde neler değişecek? Çalışanlara büyük müjde! Tatiller uzuyor esnek mesai gündeme geliyor! Yeni... Haberi Görüntüle

HATAY VE ŞANLIURFA'DA METEOR NEREYE DÜŞTÜ?

Meteorun düştüğü yer resmi olarak açıklanmadı. Meteor Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay'da görüldü. Akdeniz’in doğusu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde dün gece saatlerinde birçok ilde göktaşı heyecanı yaşandı.

PKK'ya ağır darbe! MSB görüntüleri paylaştı: 20 hedef işte böyle vuruldu PKK'ya ağır darbe! MSB görüntüleri paylaştı: 20 hedef işte böyle... Haberi Görüntüle

GÖKTAŞI NEDİR?

Meteorit; kuyruklu yıldız, asteroit veya meteoroit gibi dış uzay kaynaklı bir cismin, bir gezegen veya uydunun yüzeyine ulaşmak üzere atmosferden geçişinde sağlam kalabilmiş katı bir enkaz parçasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading