Gaziantep'te av tüfekli vahşet! Çocuklarının velayetini alamayınca ''hazmedemedim'' diyerek eski eşi ve kayınpederin öldürdü!

Gaziantep'te av tüfekli vahşet! Çocuklarının velayetini alamayınca ''hazmedemedim'' diyerek eski eşi ve kayınpederin öldürdü!

Gaziantep'te bir hafta önce eski eşinden boşanan Mertcan Köse, 4 aylık çocuklarının velayetini alamayınca av tüfeğiyle eski eşi Bilge Köse'yi ve kayınpederi Ertuğrul Kaya'yı öldürdü. Eski eşi ile anlaşmazlık yaşadığını belirten Köse; ''mahkeme velayeti anneye verince hazmedemedim'' diyerek kendini savundu.

Gündem

15.04.2024, 01:22

Gaziantep'te şiddetli geçimsizlik nedeniyle eski eşi ile boşanan ancak sonrasında 4 aylık çocukları için velayet davası açan Mertcan Köse davayı kaybedince av tüfeğiyle eski eşi Mine Köse ve kayınpederi Ertuğrul Kaya'yı öldürdü.

Bu kadar çarpıtma olamaz! Tepki yağınca apar topar sildiler: Halk TV'den Bahçeli'yle ilgili yalan paylaşım! Bu kadar çarpıtma olamaz! Tepki yağınca apar topar sildiler: Halk... Haberi Görüntüle

ESKİ EŞİ VE KAYINPEDERİNİ TAKİP ETTİ

Çiftin 16 Haziran günü evrakları imzalamak için adliyeye gittiği ancak babası Ertuğrul Kaya ile birlikte evrak imzalamaya gelen Bilge Köse'yi eski eş takip etti. 

Atakent Mahallesi'nde baba ve kızın içinde bulunduğu otomobilin önünü kesen eski eş, av tüfeğiyle ateş açtı. Baba kız olay yerinde ağır yaralanırken hastanede vefat ettikleri öğrenildi. 

Fatih'te kızın kafasını kesen Semih Çelik kimdir? Semih Çelik nereli, ne iş yapıyor? Fatih'te kızın kafasını kesen Semih Çelik kimdir? Semih Çelik nereli,... Haberi Görüntüle

3 GÜN SONRA YAKALANDI

Mertcan Köse'nin olay sonrası kaçtığı, polis ekipleri tarafından ise 3 gün sonra yakalandığı öğrenildi. 

Meteoroloji uyarı verdi! Yeni hava durumu raporu yayınladı: Hangi iki ile sarı kodlu alarm? Meteoroloji uyarı verdi! Yeni hava durumu raporu yayınladı: Hangi iki... Haberi Görüntüle

''HAZMEDEMEDİM''

Eski eş Köse'nin alınan ifadesinde ise velayetin anneye verilmesini hazmedemediğini belirterek;  "Eşim ile anlaşmazlıklarımız vardı ve benden ayrılmıştı. Ayrılık sürecinde 4 aylık çocuğumuzu da bana göstermiyordu. Dava açmıştı ve boşandık, mahkeme velayeti de anneye verdi. Hazmedemedim. Olay günü evrak imzalamak için adliyeye gittik. Bilge adliyede görünce bana küfretti. Kayınpederim de beni göğsümden itti. Bu duruma çok öfkelendim ve adliye çıkışında takip edip boş bir alanda önlerini keserek ateş açtım. Kayınpederim araçtan inerek bana engel olmaya çalıştı ve onu uzaklaştırmak için ateş açtım. Bilge'yi hedef alarak ona doğru ateş etmedim. Bilge'nin öldüğünü bile 2 gün sonra öğrendim" dedi.

Microsoft veri merkezini denizin altına taşıdı! İşte nedeni... Microsoft veri merkezini denizin altına taşıdı! İşte nedeni... Haberi Görüntüle

2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET CEZASI İSTENDİ

Zanlıya ''tasarlayarak ve kasten öldürme'' suçlarından 2 kez müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading