Gebze Orhangazi İzmir yolu bayramda ücretsiz mi? Mersin Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ramazan bayramında ücretli mi?

Gebze Orhangazi İzmir yolu bayramda ücretsiz mi? Mersin Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ramazan bayramında ücretli mi?

2024 yılında Ramazan bayramı tatili 9 güne çıkartıldı. Uzun tatili memleketinde geçirmek isteyenler araçları ile yolculuk planı yapmaya başladı. Pek çok otoyol ve körpülerin Ramazan bayramı boyunca ücretsiz olacağı duyuruldu. Gebze Orhangazi İzmir yolu bayramda ücretsiz mi? Mersin Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ramazan bayramında ücretli mi? soruları ise sürücüler tarafından sıkça sorulmaya başlandı. 

Gündem

17.05.2024, 16:30

Ramazan bayramı boyunca bazı köprü ve otoyolların ücretsiz olduğu açıklandı. 2024 Ramazan bayramında yap-işlet-devret projeleri hariç Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda olan otoyollar ücretsiz oldu. Vatandaşlar ise hangi yolların ücretli hangi yolun ücretsiz olduğunu merak edip araştırmaya başladı. Her gün yüz binlerce aracın geçtiği Gebze Orhangazi İzmir yolu ve Mersin Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun bayramda bedava olup olmadığı merak ediliyor. 

Murat Yakupoğlu kimdir? Müdür Vekili Murat Yakupoğlu neden öldü? Murat Yakupoğlu kimdir? Müdür Vekili Murat Yakupoğlu neden öldü? Haberi Görüntüle

GEBZE ORHANGAZİ-İZMİR YOLU BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ 2024?

Resmi Gazete'de yer alan karara göre Ramazan bayramında yap-işlet-devret projeleri hariç Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ücretsiz oldu. Gebze Orhangazi İzmir yolu yap-işlet-devret yöntemiyle hayata geçirildi. Gebze Orhangazi İzmir yolunu Ramazan bayramında ücretli olup olmadığı konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Konuya dair Karayolları Genel Müdürlüğü Alo 159 hattından bilgi alabilirsiniz. 

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un işgalden kurtuluşu mesajı Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un işgalden kurtuluşu mesajı Haberi Görüntüle

MERSİN-TARSUS-ADANA-GAZİANTEP TAG YOLU RAMAZAN BAYRAMINDA BEDAVA MI?

Devlete bağlı olan otoyollar Ramazan bayramında ücretsiz olacak. Ancak yap-işlet-devret modeli ile yapılan otoyollar Ramazan bayramında ücreti olacak. Mersin Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ramazan bayramında ücretli olup olmadığına dair internette detaylı bilgi bulunmuyor. Konuya dair ALO 159 hattından bilgi alabilirsiniz.

Ramazan ayı ne zaman başlıyor? 2025 ilk oruç hangi gün? Ramazan ayı ne zaman başlıyor? 2025 ilk oruç hangi gün? Haberi Görüntüle

RAMAZAN BAYRAMINDA HANGİ YOLLAR-KÖPRÜLER ÜCRETSİZ 2024?

Resmi Gazete'de yer alan karara göre Ramazan bayramında yap-işlet-devret projeleri hariç Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz olacak. 

İki kızı vahşice katleden katilin son günü: Mahalleli o caniyi anlattı: Olay günü bakın ne yapmış? İki kızı vahşice katleden katilin son günü: Mahalleli o caniyi... Haberi Görüntüle

BAYRAMDA HIZ SINIRINA VE TRAFİK KURALLARINA UYULMALI

Ramazan bayramında hız kuralları trafik kurallarına uyulması konusunda yetkililer uyarıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading