Yandex Metrica

DOLAR

34.10

%0.28 expand_less

EURO

37.96

%0.12 expand_less

ALTIN

2818.90

%-0.1 expand_more

BIST

9762.84

%1.94 expand_less

BTC ($)

60957.15

%5.73 expand_less

Sitede Ara

Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir: Gece kreşi uygulaması başladı

Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir: Gece kreşi uygulaması başladı

Ankara'da gece çalışan çocuklu aileler için gece kreşi uygulaması ile büyük kolaylık sağlanması hedefleniyor. Hayata geçen pilot uygulama ile ailelerin en büyük mağduriyeti de ortadan kalkmış olacak.

Gündem

11.09.2024, 16:06

Ankara'da gece çalışan aileler için büyük bir kolaylık sağlayacak olan gece kreşi uygulaması hayata geçirildi. Çankaya Belediyesi tarafından başlatılan bu yenilikçi uygulama, akşam saat 19.00'dan sabah 07.00'ye kadar 3-6 yaş arasındaki çocuklara hizmet sunacak.

Manchester City küme düştü mü? Manchester City'e ağır cezalar kapıda! Manchester City küme düştü mü? Manchester City'e ağır cezalar kapıda! Haberi Görüntüle

PİLOT UYGULAMA BAŞLADI

Çankaya Belediyesi'nin Maltepe Gündüz Bakımevi'nde pilot olarak başlattığı gece kreşi uygulaması, başkentte gece çalışan ailelerin çocuk bakımına yönelik ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Kreşte, çocukların akşam yemeği ve eğitimleri uzman öğretmenler tarafından sağlanacak. Aynı zamanda çeşitli etkinliklerle çocukların gelişimi desteklenecek.

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e tepki: İmam hatip ve Harbiyelileri karşı karşıya getirmek isteniyor Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e tepki: İmam hatip ve Harbiyelileri karşı... Haberi Görüntüle

AİLELERİN TALEBİYLE YAYGINLAŞTIRILACAK

Gece kreşi uygulaması, ailelerin talepleri doğrultusunda diğer mahallelerde de yaygınlaştırılabilir. Bu uygulama, özellikle gece vardiyasında çalışan ebeveynler için büyük bir kolaylık sunarken, çocukların güvenli bir ortamda eğitim almalarına olanak tanıyacak.

Ankara'da bir ilk olan bu uygulama, çalışan ailelerin yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor ve Türkiye genelinde benzer projelere ilham kaynağı olmayı hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading