Yandex Metrica

Sitede Ara

Gece kreşi nedir? İstanbul, Ankara ve İzmir'de gece kreşi hangi ilçelerde var?

Gece kreşi nedir? İstanbul, Ankara ve İzmir'de gece kreşi hangi ilçelerde var?

Gece çalışan anne babalar çocukları için kreş bulmakta oldukça zorlanıyor. Pek çok ilimizde bu soruna çözüm bulmak için gece kreşleri açııyor. Gece kreşi nedir? Vardiyalı çalışan anne babalar ile gece çalışan ailelerin imdadına gece kreşleri yetişiyor. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de gece kreşi hangi ilçelerde var?

Gündem

11.09.2024, 11:48

Pek çok ilimizde özel kreşler fiyatları ile aileleri oldukça zorluyor. Gece çalışan ve vardiyalı çalışan aileler ise çocuklarını nereye bırakacağı konusunda büyük endişe içindeydi. Ailelerin bu sorununa çözüm bulmak için gece kreşleri devreye giriyor. 

MİT Başkanı Kalın'dan Ukrayna ve Gazze açıklaması: İstihbarat diplomasimiz sürüyor! MİT Başkanı Kalın'dan Ukrayna ve Gazze açıklaması: İstihbarat diplomasimiz sürüyor! Haberi Görüntüle

GECE KREŞLERİ NEDİR?

Gece kreşleri anne babası gece çalışan ailelerin çocukları için hizmet veriyor. Gece kreşleri genelde  19.00-07.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Ancak bu çalışma saatleri pek çok kreşte değişkenlik gösterebiliyor. 

Gece kreşleri 3-6 yaş arasında hizmet veriyor. 

Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a yaşlı amcadan gülümseten soru! Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a... Haberi Görüntüle

İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA'DA GECE KREŞİ NERELERDE VAR?

Ankara’da gece çalışan aileler için gece kreşi uygulamasına başlandı. Ankara'nın Çanlaya ilçesinde gece kreşleri devreye girdi. 

Uygulamayla birlikte 3-6 yaş arasındaki çocuklara 19.00-07.00 saatleri arasında hizmet verilecek. Kreşte, akşam yemeğinin yanı sıra çeşitli etkinliklere de yer verilecek.

Çankaya Belediyesi tarafından hayata geçirilen gece kreşi uygulaması Maltepe Gündüz Bakımevi’nde pilot uygulama olarak hayata geçirildi

Ankara'daki gece kreşi  3-6 yaş arasındaki çocuklara 19.00-07.00 saatleri arasında hizmet verecek.

İstanbul ve İzmir'de özel kreşlerde gece kreşi uygulaması yapılıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading